Uitslag prijsvraag: Wie winnen de 3 Ajax-artikelen?

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 16 april j.l. Dit keer was de vraag hoeveel de drie Ajax-artikelen bij elkaar kosten bij de webstore van Bouds-Inn? Heel veel  goede inzendingen maar ook helaas toch weer een aantal foute en sommige inzendingen ontbraken, jammer genoeg weer de adresgegevens en/of de maat. Zonde! Uit alle goede inzendingen hebben wij de volgende drie winnaars geselecteerd:
De Ajax-zwemtas gaat naar:  Anton Hompe uit Almere
De Ajax-sporttas gaat naar: Anneliese de Waal uit Gouderak
Het Ajax-trainingsjack gaat naar: Alexander Betist uit Apeldoorn

Winnaars gefeliciteerd! De artiklenen komen zsm jullie kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: Koop nu de nieuwe uitcollectie 2021-2022 met 10% korting via de kortingscode ajax10
 Nergens goedkoper!

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit seizoen plaatsen we zeer regelmatig een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!

Related posts