Colofon

Wie is AJAXFANZONE?

De domeinnaam AjaxFanzone.NL is sinds 19 maart 2012 actief en een van de grootste AjaxFansites op het web. Voorheen waren wij bijna 13 jaar lang actief onder de naam AjaxF-side.NL. De naamswijziging is doorgevoerd simpel omdat de naam de lading al geruime tijd niet meer dekte. De tientallen duizenden unieke bezoekers per dag en ruim 47.000 twitter-volgers zijn Ajacieden die niet alleen op de vakken 126-127 in de ArenA zitten maar overal op Zuid, op Noord, 410, 419 of welk ander vak dan ook of gewoon door welke reden dan ook gewoon thuis. AjaxFanzone.NL is er voor alle Ajacieden!

De redactie is een groep fanatieke Ajax-supporters waarvan enkele al vele jaren (soms al meer dan 25 jaar) op eerst De F-side in De Meer en later op vak 126-127 in de ArenA zitten. Wij zijn GEEN vertegenwoordigers van welke groepering dan ook. Wij zijn een groep fanatieke VOETBAL supporters die komen voor het voetbal en hun club aan te moedigen, net zoals het grootste deel van de supporters. Wij richten ons op het voetbal, dat hebben we altijd gedaan en de feiten tonen aan dat dat door onze bezoekers al jaren gewaardeerd wordt.

Wij hebben goede contacten met de AFCA Supportersvereniging en de SV Ajax waarvan de ruim 90.000 leden ons al in 2007  uitgeroepen hebben tot ‘Beste Ajax-site’  zelfs voor Ajax.nl! Een mooie waardering!