Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax uitshirt?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 27 februari j.l. Dit keer was de vraag: In het seizoen 2018-2019 speelde Ajax voor het laatst uit tegen de Superboeren. Ajax won die wedstrijd met 1-4. Dusan Tadic scoorde tweemaal en Nico Tagliafico scoorde ook. Wie maakte in de 37ste minuut de openingstreffer namens Ajax in die wedstrijd? Het antwoord is Lasse Schone! Uit de vele goede inzendingen hebben wij Elly Blinderman uit Amsterdam geselecteerd als winnaar! Gefeliciteerd Elly! Dit prachtige shirt komt zsm jou kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De gehele Ajax collectie is nu bij Bouds-Inn met maar liefst 50% korting via de kortingscode AJAX50.
 Nergens goedkoper! Niets gewonnen? Niet getreurd: de nieuwe prijsvraag volgt al weer snel en ook dan zijn er weer mooie prijzen te winnen! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!

Related posts