Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax shirt?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 16 december j.l. Dit keer was de vraag: Wie was de Ajax-speler die scoorde tijdens de wedstrijd die Ajax speelde op 27 januari 2002 in en tegen Den Bosch?  Het antwoord is Andy van der Meyde! Uit de vele goede inzendingen hebben wij de heer Veenendaal uit Driebergen geselecteerd als winnaar! Gefeliciteerd! Dit prachtige shirt komt zsm jou kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De gehele Ajax collectie is nu bij Bouds-Inn met maar liefst 30% korting via de kortingscode AJAX30.
 Nergens goedkoper! Niets gewonnen? Niet getreurd: de nieuwe prijsvraag volgt al weer snel en ook dan zijn er weer mooie prijzen te winnen! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!

Related posts