Adverteren

Waarom adverteren op AjaxFanzone.NL?
AjaxFanzone.NL, voorheen AjaxF-side.NL, is een site voor en door fans opgestart in december 1999. Gedurende de bijna 15 jaar dat deze site inmiddels bestaat is hij uitgegroeid tot een van de meest stabiele toonaangevende Ajax fansites op het web! De redactie heeft de afgelopen jaren bewezen een goede continuïteit van een betrouwbare, up to date en kwalitatief hoge site te kunnen waarborgen.

In 2007 werd de site door de leden van de officiële supportersvereniging met meer dan 90.000 leden dan ook uitgeroepen tot beste Ajax website en liet daarbij zelfs de officiële website achter zich! Het is niet voor niets dat het unieke bezoekersaantal maandelijks inmiddels ruim boven de 1 miljoen(!!) bedraagt en nog steeds gestaag stijg!

Hoe adverteren?
Binnen AjaxFanzone.nl kunt u adverteren op allerlei manieren; middels bijvoorbeeld banners, buttons of skyscrapers. Daarnaast is er de mogelijkheid om binnen de site op alternatieve wijze traffic te genereren op uw website, bijvoorbeeld door het sponsoren van een bepaalde rubriek of dienst binnen ons domein. Adverteren met banners en buttons kan op verschillende manieren. Zo kunt u random adverteren binnen het gehele domein AjaxFanzone.nl. Maar u kunt ook getarged adverteren binnen een of meer rubrieken. Ook zijn er mogelijkheden voor samenwerkingsverbanden met gesloten beurzen.

De standaard-afmeting van de banners en buttons is 120×60 pixels, 160×600, 250×300 of 468×60. In overleg zijn echter ook andere afmetingen mogelijk.
Andere manieren van adverteren zijn uiteraard altijd bespreekbaar.

Interesse?
Neem contact met ons op via e-mail als u interesse heeft in de advertentie- en sponsormogelijkheden op AjaxFanzone.nl en geef aan waar u voorkeur naar uit gaat.

 

Redactie www.ajaxfside.nl