Kelvin de Lang op tribune bij FC Nordsjaelland voor viertal mogelijke versterkingen voor Ajax

Kelvin de Lang zat maandagavond op de tribune tijdens het duel tussen FC Nordsjaelland en Aarhus GF in de kampioensgroep van de Superliga, zo meldt de Deense krant Tipsbladet. Het medium noemt vier spelers die de technisch manager van Ajax mogelijk in de gaten zal houden tijdens het duel tegen nummer vijf Aarhus. Het zou gaan om drie verdedigers: Adamo Nagalo, Oliver Villadsen en Martin Frese. Verder noemt de krant ook de naam van Conrad Harder een negentienjarige centrumspits die in de huidige voetbaljaargang zeventien competitieduels in actie kwam voor Nordsjaelland en tweemaal trefzeker was. 

Een ander doel van het bezoek van De Lang zou Christian Rasmussen kunnen zijn, maar hij kwam wegens ziekte niet in actie tegen Aarhus. De aanvaller van Ajax speelt dit seizoen op huurbasis voor Nordsjaelland. Rasmussen beleeft vooralsnog geen succesvol seizoen. De huurling van Ajax kreeg weliswaar speelminuten in negentien competitiewedstrijden, maar daarin wist hij met nul goals en een assist niet te overtuigen.

Related posts