Prijsvraag: Hoeveel kosten deze drie Ajax-artikelen nu samen bij Bouds-Inn?

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl zeer regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer een speciale prijsvraag waarbij we drie winnaars gelukkig kunnen maken. Wat moet je daarvoor doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat kosten de bovenstaande drie Ajax artikelen SAMEN als je ze NU koopt op bouds-inn.nl? Als je het weet mail dan je antwoord naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. 

Win dus voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje een van deze drie leuke artikelen! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! 

Uit de goede inzendingen selecteren wij drie winnaars. Die ieder een van de bovenstaande artikelen wint. Inzenden kan tot en met donderdag 22 april a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaars via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! En o ja; vergeet niet je maat van het jack er bij te vermelden. Wel zo handig mocht jij de winnaar daarvan zijn!

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De complete Ajax-collectie zowel uit als thuis van dit seizoen is nu bij Bouds-Inn verkrijgbaar met maar liefst 50% korting! Gebruik daarvoor de kortingscode AJAX50


Nu met 50% korting via de kortingscode Ajax50

Related posts