‘Taylor bezig aan laatste weken bij Ajax; Aanbieding in beraad’

Kenneth Taylor is bezig aan zijn laatste weken bij Ajax. Dat meldt althans Wilfred Genee. Volgens hem is het voor de hand liggend dat Taylor de deur achter zich dicht trekt en de club verlaat deze zomer. Bij Veronica Inside meldde hij dat er diverse grote Europese clubs achter hem aan zitten en dat hij zelfs al gesproken heeft met een van die clubs. Volgens de presentator heeft dat ook een aanbieding opgeleverd die de middenvelder van Ajax nu in beraad heeft.

Het is niet duidelijk om welke club(s) het gaat. Wel gaf Genee aan dat het logisch is dat de middenvelder in beeld is bij de grote clubs van Europa. “Hij begint steeds beter te spelen, dus als je hem in een beter functionerend team zet, kan dat wel eens heel goed uitpakken.” Ook oud-Ajacied en tafelgast Andy van der Meijde beaamde die stelling van de presentator. “Ja, dat denk ik ook. Ajax speelde tegen Twente anders in de tweede helft waardoor Kenneth vaker op de tienpositie kwam. Hij trok echt de kar. Hij was snel en ook in de omschakeling speelde hij erg sterk. Hij werkte echt hard voor het team. Hij is mentaal ook sterker geworden. Ja, ik denk ook dat hij aan zijn laatste weken bezig is in Amsterdam.”

Related posts