‘AS Roma naar Amsterdam met bod van 40 miljoen op David Neres’

De belangstelling van AS Roma voor David Neres lijkt steeds serieuzer te worden. Een delegatie van de Romeinen reist naar verluidt vandaag naar Amsterdam waar om 13:00 uur een vergadering met Ajax zou staan gepland om te onderhandelen over de Braziliaanse buitenspeler. De nummer twee van de Serie A zou bereid zijn om 40 miljoen euro te betalen voor Neres, die nog tot 2021 onder contract staat in de Johan Cruijff ArenA, zo meldt het Braziliaanse UOL Esporte.

Roma leek na het horen van de vraagprijs van 50 miljoen voor Neres aanvankelijk over te schakelen naar Leon Bailey van Bayer Leverkusen maar die staat nadrukkelijk in de belangstelling van Chelsea en lijkt niet haalbaar. Vandaar dat er nu toch weer een ultieme poging gedaan wordt om Neres los te weken.

Zie ook eerdere berichten:
27-07-2018: ‘Neres teleurgesteld in vraagprijs Ajax; Roma schakelt over naar Bailey’
26-07-2018: ‘Neres in beeld bij AS Roma na afketsen transfer Malcom’

Related posts

71 Comments

  1. JohnDoe77

   Ja zou super jammer zijn! Als je de huidige selectie bij elkaar kunt houden, maken we kans om er een mooi seizoen van te maken. Wordt tijd voor een paar successen!

  2. vak411

   opzouten… geld hoort op het veld.. als.je zo goed bent komen ze volgende zomerstop wel terug.. doei dag

   1. De Ajacied

    Nooit laten gaar deze Neres, dit seizoen wordt hij dé speler en die kunnen we heel goed gebruiken!!!
    Dus ook niet voor 50miljoen
    ❌❌❌

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Eens De Ajacied, dit wordt een hele grote! En dan te bedenken dat veel supporters 12mln veel te veel vonden. Ach zo zie je maar met voetbal weet je het nooit.
     Lijkt me een opportuniatisch wereldje ??

  1. Charka53

   Maar hij zou ook wat meer rendement mogen genereren uit zijn acties want daar ontbreekt het nog aan.

   1. AjaxKat

    Rendement van Neres? Vorig seizoen was hij de Ajacied met het meeste rendement (misschien wel van alle Eredivisie-spelers) en dit seizoen is nog maar twee wedstrijden oud en hij heeft al een penalty versierd en een (of twee) assist(s) gegeven.

     1. theomar

      We hebben Neres hard nodig. Dus ik hoop dat hij blijft. En ik ben bang dat er nog meer zullen worden verkocht. Dat is het nadeel als je twee wedstrijden goed hebt gevoetbald.

     2. Ajax 1

      Als neres verkocht wordt volgen er meer, want dan weet iedereen dat de woorden ‘niet te koop’ niets waard zijn. Nu poot stijf houden en dan heeft iedereen het signaal dat er ook echt niet verkocht wordt. Met 200 mln eigen vermogen hoeft het ook echt niet…..

 1. Prinsengracht

  Hopen dat Ajax voet bij stuk houdt. Neres is over een jaar nog minstens dat bedrag waard.

  1. Onze Johan forever

   Hij is boos omdat Ajax teveel vraagt = weg ermee = broodvoetballer = geen motivatie = Labyad vervanger

    1. Finidi

     Ik hoop dat dat toch niet gaat gebeuren, vind Neres geweldig figuur in het veld , kijkt of nog niet tot 10 kan tellen maar bezeikt tegenstander op de vierkante meter als et moet! Heerlijke voetballer om gek van te worden als verdediger! 100 miljoen en dan nog niet haha

 2. Jimmy1971

  Hou hem vast! Doe nu eens 1 keer wat jullie beloven en het wordt een prachtig seizoen!!

    1. ems

     Dat is inderdaad het dreigement, misschien maar niet aan toe geven? Geld is het probleem nu niet.

  1. Gido

   Precies. Die praatjesmakers van AS Roma weer. Veel bombarie, en dan met een openingsbod komen van 20M. Raoila wist het nog te ritselen voor Kluivert, maar bij Neres gaat dat mooi niet lukken. Bovendien moet Ajax flink afdragen aan Sao Paolo, dus is de winst beperkt en niet interessant.

 3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Zal die Monci nu nog niet begrijpen dat hij alleen Ziyech mag kopen? Rest “not for sale”!
  Overigens was dat Ziyech zijn gebaar in thuiswedstrijd tegen Sturm na zijn goal?
  Zo van “hey Monchi wordt tijd dat je terug belt”! ?
  Iig Neres blijft bij ons Monchi

  1. Indojood

   Naïeve prietpraat. Denk jij echt dat clubs zich terugtrekken omdat Overmars dit zegt? Los van het feit dat hij het moet zeggen is er ook de speler en zijn zaakwaarnemer zelf. Wanneer je als club vaak genoeg laat merken dat men je wilt hebben dan komt er echt wel beweging in want onder druk wordt alles vloeibaar.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Zeker niet naieve praat. Dit roepen ze al voor tweede jaar achter elkaar. En het is vorig jaar redelijk gelukt.
    Klaassen zou weg mogen en ging. Alleen die Sanchez ging muiten en Ajax liet hem gaan. Inconsequent mss maar wat kon je anders? Overigens zal dat dit jaar niet gebeuren bezwijken onder muiten.
    Gewoon heel simpel. Alleen Ziyech mag weg en wsl Kluivert niet te houden zei Sar en voorlopig met nog maar paar dagen Engeland open gewoon woord gehouden. Jij hoopt mss dat het anders gaat lopen want dan kan jij en meerdere weer over iedereen heen vallen. Nou ik beloof je als ze geen woord houden sta ik asn jouw kant en was dit idd naieve prietpraat?dat dan weer wel. Voorlopig gewoon not for sale niemand dus

 4. Iedereen heeft een mening

  Zijn uitstraling woensdagavond gaf niet echt aan dat hij plezier had/heeft. Waarschijnlijk zijn de zaakwaarnemers druk bezig met een offensief om hem te transfereren. Lijkt mij namelijk vreemd dat een braziliaanse krant weet dat om 12.30 uur overleg plaats zou vinden tussen AJAX en Roma. Maar ja, 40-50 miljoen is wel veel geld.

 5. Hoppakee

  Beter blijft die gewoon en komen ze hun woorden een keer na daarzo! Moeten gewoon kampioen worden met wat we nu hebben, niks meer verkopen!

 6. a.p.

  40 miljoen is wel heel veel, dus ik ben benieuwd wat Marc gaat doen..niemand meer verkopen of geld

 7. kanu

  veel geld is dat voor Neres.
  Koop je wel wat voor terug.En vind hem nou ook niet echt super

 8. ajaxhoger

  Die is weg let maar op , dus we hebben geen buitenspelers meer die goed zijn voor het eerste , kluivert weg , neres weg , en zelf niks meer kopen .
  Elk jaar weer hetzelfde liedje , op het middenveld goeie kopen , en nikls voorin kopen , dit gaat weer de eventuele titel kosten .

  Nee lijkt me nee ,geld is geld denken ze bij ons ajax , we hebben toch gekocht , daar verschuilen ze zich achter .

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Ajaxhoger, ik ben met je eens dat Ajax zich absoluut niet mag verschuilen achter welke reden dan ook bij een verkoop buiten de gecommuniceerde Kluivert en Ziyech.
   Er is geen excuus en dan hebben ze wat uit te leggen lijkt me

   1. ajaxhoger

    Dat leek mij ook , ik zou niet weten wie op de buiten positie,s moest gaan spelen , allemaal spelers die dat niet zijn , de jongere bakken er nog niet veel van , ik kan hier zo kwaad over worden .
    Die halen echt niks meer let maar op .

  2. Emilio4Ajax

   We hebben Labyad en Lang. Bovendien is Ajax al bezig met de opvolger van Neres in Brazilie…?

 9. Ajax XXX

  Vind hem ook dit jaar weer beter geworden dus pas verkopen vanaf 60 milj. en anders lekker houden.

 10. Bert62

  Houd je poot nu eens voor 1 keer stijf Marc en verkoop geen spelers meer voor 31 augustus. Tenzij ze voor Neres 100 miljoen gaan geven.

 11. Charlie2011

  Wel minder dan raak je straks ziyech kwijt want ik denk dat er nog wel een club komt en je bent neres kwijt. Zie de andere buitenspelers die we nu hebben niet makkelijk de boel opvangen.

 12. Iamsterdam2015

  Als Marc zegt er wordt niemand meer verkocht maar je ontvangt wel een delegatie van as Roma…… dan wordt er iemand verkocht. Marc doet goeie zaken echt maar IEDEREEN is te koop als de goeie prijs wordt geboden, zelfs voor Marc

 13. _Diesel_Delft_

  Net zo’n nepbericht als het bericht over de sneeuw in Best zeker. Als Marc inderdaad een club ontvangt om te onderhandelen over een speler dan houdt hij zich niet aan zijn eerdere uitspraken (en ik heb Marc al meerdere keren dit horen zeggen, er wordt niemand meer verkocht) Als hij nu toch zwicht dan vind ik dat hij ongeloofwaardig is en plaats moet maken voor een andere beleidsmaker)

 14. Lingeling

  Hebben ze 40 miljoen nodig? Dan verlopen en vervanging klaar hebben. Anders houden en gewoon goed managen zo’n speler. Uitleggen wat de verwacjtognen zijn, en het vooruitzicht: goed europees is bonussen, exposure, evt kampioen worden, en lekker maken met salarisverhoging bij goed spel.

 15. Lingeling

  Hebben ze 40 miljoen meteen nodig? Dan verkopen en wel natuurlijk vervanging klaar hebben. Anders houden en gewoon goed managen zo’n speler. Uitleggen wat de verwachtignen zijn, en het vooruitzicht: goed europees is bonussen, exposure, evt kampioen worden, en lekker maken met salarisverhoging bij goed spel. Als hij geen zin heeft, lekker even reserve zetten. Poot stijf houden bij zeurende jonge voetballers. Zoals je een klein kind ook opvoedt.

  1. _Diesel_Delft_

   Deels mee eens, maar een speler die niet meer gemotiveerd kan worden omdat hij zijn zin niet krijgt is kapitaal vernietiging. Beiden (speler en club) worden daar in het algemeen niet beter van. Zie het voorbeeld Younes.

 16. _Diesel_Delft_

  …. maar …. dit kan ook een bewust spel zijn wat wordt gespeeld. Spelers van Ajax worden net als in de rest van Europa voor steeds meer geld gekocht en doorverkocht. Wellicht is de gedachte hierachter dat je straks (over een paar jaar) zoveel geld op het veld hebt staan en je dan pas echt kunt gaan concureren met andere europese topclubs? Vul de rest van het verhaal zelf maar in (wordt mij teveel typen ?)

 17. ajacied078

  ajax moet elk seizoen een (top) speler verkopen om winst te halen voor de aandelen als beurs genoteerd bedrijf. als dit neres wordt prima. deze is vervangbaar. labyad is niet gehaald voor de bank neem ik aan.

  1. Gido

   Onzin. Merendeel van de aandelen is in handen van de vereniging Ajax. De beurskoers speelt geen enkele rol.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Eens Gido! Komt bij degene die goed opletten zien dat Sar en Overmars er maling aan hebben, wordt sinds hele lange tijd financieel een verliesjaar!

 18. ajaxhoger

  Ze hebben geld uitgegeven , en dat moet terug komen , daar veschuilen ze zich achter , daarom komen er ook niet veel spelers naar ajax die ze willen .\
  Ze winnen toch nooit wat , zeker gezien de laatste jaren ./

 19. Bert Betondorp

  31 augustus sluit de markt en dan zal blijken wie er toch nog tussenuit knijpt bij Ajax. Als Overmars woord houdt dan alleen Zyech en niemand anders.

  We gaan het zien

  1. ajaxhoger

   Woord houden is een groot euvel bij ons Bert ,meerder malen gezien dat er niks verkocht zou worden , en net voor het verstrijken van de transferdatum waren ze weg , toen kocht ik voor zlatan een kaart , en weg was hij toen .

 20. Dagrump

  Deze groep moet bij elkaar blijven !! Dan kunnen er veel mooie dingen gaan gebeuren!!

 21. Ajaxfoort

  Ik vind dat Ajax nu eens voet bij stuk moet houden. Als je meerdere keren zegt dat er niemand meer verkocht wordt en dat gebeurd toch dan word je niet meer serieus genomen. Niet door andere clubs, niet door de spelers en niet door de fans. Dus houden we Neres dit seizoen en gaat hij volgend seizoen ergens anders mooie dingen doen.

 22. AFCA my World

  Die zijn we kwijt helaas, waar vind je weer een goede vervanger ? Hij wil zelf ook weg dus je houd het niet tegen ! ⚽️

 23. Melvis

  Deze broodvoetballer verkopen voor 50 miljoen, labyad en tadic op de flanken en een jong talent erbij kopen

 24. KBouter

  Voor voetballers als Neres, Tadic en Ziyech ga je naar een stadion. Daarbij heeft Overmars gezegd dat verder na Ziyech niemand weg mocht. Ik snap dan echt niet waarom Ajax die gasten van die kutclub naar amsterdam laten komen.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Eens Kbouter, overigens net een nieuw topic de Roma mannen zitten in Boston. Heeft Marc ze toch vliegtuig uit getrapt in Rome? ??

  2. dickst14

   Toch weer gek dat niet te koop 50 miljoen is.
   Als deze groep bij elkaar blijft dan zijn ze volgend jaar nog veel meer waard.
   Dus echt niemand verkopen.

 25. Forever nr14

  Daar gaan we weer hoor, kunnen we straks weer opnieuw beginnen.
  Er was toch niemand te koop Overdwars!!!

Comments are closed.