There are no ads, please add some


‘Neres in beeld bij AS Roma na afketsen transfer Malcom’

Volgens het Italiaanse La Gazetta dello Sport is David Neres in beeld bij AS Roma. De Italianen zijn nog op zoek naar een nieuwe vleugelspeler, nadat de transfer van Malcom van Bordeaux afketste. Neres is een van de twee kandidaten. Ajax zou een transfersom van 50 miljoen euro verlangen. Ook Christian Pulisic van Borussia Dortmund is kandidaat. De 19-jarige international van de Verenigde Staten zou 45 miljoen euro moeten kosten.

Gerelateerde posts

29 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Kranten moeten gevuld worden.. Volgens mij was Overmars voorafgaand aan de wedstrijd heel duidelijk.. Er wordt niet meer verkocht. Alleen Ziyech bij een mooie club kan nog vertrekken.

 2. Vak 120

  Als we zo blijven spelen als gisteren komen er nog meer geruchten! Niks meer laten gaan,laat ons maar is een seizoen genieten van ONZE spelers!!

  1. RickyAmsterdam

   Inderdaad. Als we iedere keer onze beste spelers blijven verkopen als het allemaal goed draaid, eindigen we iedere seizoen weer in een net-niet elftal. Een keertje topspelers behouden en een mooi seizoen draaien is ook niet erg.

 3. a.p.

  niet te koop, not for sale, met deze hele groep gaan we voor C.L. en het 34e kampioenschap

 4. Charka53

  Als we straks weer in Europa spelen wordt het allemaal nog erger maar nu wordt het tijd dat wij de club zijn waar alleen maar sterren spelen .

 5. Bert62

  Als Overmars het een beetje slim speelt verkoopt hij dit seizoen, inclusief Ziyech, geen enkele speler meer onder de 70 miljoen. Poot stijf houden gvd.

  1. Bakkie

   Inderdaad. Gewoon een teambespreking houden, waarbij je dit uitlegt aan ALLE spelers en dan vragen: wie gaat hier NIET mee akkoord? Als niemand zijn hand opsteekt, kun je dus elk bod afwijzen en heeft geen een speler het recht om moeilijk te doen

 6. AFCA my World

  Houd het dan nooit op ? Ze hebben kluivert al,wilden ziyech en toen weer niet ! En wij willen Neres houden, je komt et toch moeilijk aan spelen toe,ze hebben al ELF nieuwe spelers gekocht ! Dus wat moet je daar nog ? Nee hoor gewoon in Amsterdam blijven ! ⚽️

 7. JohnDoe77

  Is dat AS Roma van mening dat Ajax een soort dependance van hun is? Nouja, Neres in de vorm van gister zullen we minder missen, maar als hij een vrije rol heeft kan hij wel ballen! Leuk, samen met Justin! 😁

 8. Charlie2011

  Straks hebben we weer 100 miljoen op de bank en dan hebben we 2 spelers verkocht. De ligt weg weer 50 miljoen dolberg half jaar goed spelen ook weer 40 en dan ziyech nog voor 40. Zo zijn we heel snel bayern van nl

  1. Gido

   Je bent in de war. Bayern wordt ieder jaar kampioen. Ajax wordt dat niet als het de beste spelers blijft verkopen. Geld op de bank is niet het doel van een voetbalclub.

   1. Janneman16

    ze willen eerst de arena nog kopen of geld genoeg op de bank om een geheel nieuw stadion te laten bouwen….

 9. Rubinho

  Gewoon het salarisplafond opschroeven en flink ook. Anders verdwijnt elk talent. Uiteindelijk kiezen wij als aupporter een club. Een speler kiest gewoon een club met goed salaris. Dus de enige optie is dat het salarisplafond aangepast moet worden. Dan blijven de spelers hangen.

Reageren is niet mogelijk.