There are no ads, please add some


Ziyech raakt rugnummer 10 kwijt aan Tadic

Hakim Ziyech speelt dit seizoen niet meer met rugnummer 10 bij Ajax. Hij raakt het nummer kwijt aan aanwinst Dusan Tadic en is daar teleurgesteld over. Tadic wilde graag met nummer 10 gaan spelen en kreeg die toezegging van directeur spelersbeleid Marc Overmars. Overmars deed dat in de verwachting dat Ziyech, die nu zijn oude rugnummer 22 krijgt, zou vertrekken bij Ajax. Een transfer bleef tot dusver echter uit voor de middenvelder, die volgens Overmars baalt van het kwijtraken van zijn rugnummer.

“Enkele weken geleden hebben wij het met Hakim en zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli besproken. Zij zijn het er niet mee eens”, zegt de directeur op de website van Ajax. “Hakim speelt nu met het nummer waarmee hij bij Ajax begon en de Europa League-finale haalde. Ik heb veel waardering voor de manier hoe Hakim hiermee is omgegaan.”

Ajax komt de fans tegemoet die al een shirt van Ziyech of Tadic met het oude rugnummer gekocht hebben. De supporters mogen het shirt kosteloos ruilen.


Gerelateerde posts

102 reacties

 1. Dagrump

  Mij maakt het niks uit of ik Ziyech met 10 of 22 zie spelen. Ik hoop echt dat ie nog 1 a 2 jaar blijft. Ik kan Ziyech wel begrijpen dat dit echt niet leuk is.

    1. Bert Betondorp

     Inderdaad gezeur over een rugnummer. Ben je met 10 op je rug ineens een betere voetballen dan met 22 achterop? Ga toch eeg Ziyech, letterlijk dan he?
     Ik ben dat gezeik behoorlijk zat, altijd wat met die man

  1. Gido

   En het was al 2 weken geleden bekend. Alleen Freekje Jansen van VI moest het nieuws met veel tam-tam brengen. Dezelfde Freekje die als missie heeft om Overmars zoveel mogelijk af te zeiken omdat hij nooit primeurs krijgt.

   Kunnen we het nu weer over voetbal hebben?

 2. ajaxpers

  Onzin, veel voetballers hechten waarde aan hun rugnummer. Hakim blijft een geniale speler

 3. Pietje10

  Hoe slecht gemanaged van ajax: had natuurkijk op vwd moeten zijn dat hij vertrokken is. Maar opl is simpel; tadic wil toch graag met ziyech spelen? Dan tweet hij vandaag dat hij afstaat aan Ziyech tot hij weg is. Vrienden voor het leven. Simpel

   1. Finidi

    Hoho er is natuurlijk ook nog zoiets als rangorde in elftal tenm eerder wel maar goed het is niet echt slim gespeeld door Ajax.

  1. KBouter

   Mag je tijdens het seizoen en als iemand al met rugnummer 10 heeft gespeeld in de CL ineens een ander met nummer 10 laten spelen?

 4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Gezeur om een rugnummertje hoor. Beetje teveel ego tripperij. Maar goed, Ziyech wil weg dus lijkt me niet meer dan logisch dat Marc dit kon beloven. Was een andere dynamiek geweest als Hakim geen uitdrukkelijke vertrekwens had neergelegd.
  Nu een non issue voor hooguit drie weken? En dan zaakwaarnemer meenemen naar zo een overleg? Kom op zeg beetje volwassenheid graag.
  Zoals in vorig topic gezegd en nu allebei Ajax naar CL KNALLEN met 10-22 😄👍⚽️

  1. Litmanen

   Volledig eens. Als je aangeeft weg te willen kun je niet een vast rugnummer eisen.
   Maar Eug. heeft gelijk. Ga voetballen, daar worden ze voor betaald.

   De eer van het dragen van het mooiste shirt ter wereld krijg je er gratis bij.

 5. Charka53

  Is dit weer een reden om te gaan zeuren het is maar een rugnummer waar heb je het over en je ging toch weg bij Ajax wordt toch eens volwassen Ziyech.
  En wel mooi dat de gekochte shirts ingeruild mogen worden 👌

 6. Indojood

  Vind het nogal lomp van Ajax. En dit nieuws is weer voer voor de anti-Ziyechbrigade om hun gal te spuien. Bij elke andere speler zou er zeker weten meer begrip zijn. Maar het is Ziyech hè, die kan niets meer goed doen bij veel “supporters”.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Wat mij betreft onzin. Ik weet niet of je mij bij anti Ziyech brigade plaats😃. Maar de man heeft aangegeven te willen vertrekken. Daarom is Ajax op zoek naar opvolger gegaan, Tadic? Dus Marc dacht dat het wel kon. Volgens jou redenatie had Ajax dus na 1 sep zonder nummer 10 gespeeld? Dit heeft meer met vertrekwens te maken wat mij betreft dan met persoon Ziyech.
   Zoals ik al schreef als Hakim had willen blijven dan was dit een andere dynamiek geweest.
   Wat ik wel kinderachtig vind is a) van Tadic als dit een dealbreaker had geweest en b) van Ziyech om een zaakwaarnemer bij zo een gesprek te hebben! En dan er niet blij mee zijn als je toch weg wilt.
   Dus wsl van beide kinderachtig. Rugnummer eisen behoort wat mij betreft toe aan alleen de alleegeootsten:
   Cruijff
   Messi
   Ronaldo
   Dat soort mannen

  2. Litmanen

   Beste Indojood, hij wil weg!
   Wat valt er dan te eisen?
   Kan Overmars er wat aan doen dat er geen concrete belangstelling ?

   Ajax heeft vele miljoenen geïnvesteerd in zijn opvolging, maakt Hakim zich daar ook druk om?

   Gewoon je best blijven doen. Misschien komt zijn droomclub dan alsnog.

   1. Bakkie

    Kan best dat hij weg wil, maar zolang hij niet weg is heeft ie recht van spreken. Dat hij het niet leuk vindt dat zijn rugnummer al wordt afgepakt voordat hij uberhaupt weg is (als ie al weg gaat) vind ik heel begrijpelijk.
    Los daarvan snap ik deze actie wel, Tadic heeft meer recht op het nummer

  3. Charka53

   Sorry , Indojood het laat maar weer eens zien dat de meeste Voetbalprofs net kleine kinderen zijn die hun zin niet krijgen en dat dit nu toevallig Ziyech is laat ook zien dat het ook voor hem geld.

  4. Emilio4Ajax

   Eens Indojood…ontzettend lomp… Moeilijk dat communiceren… gevoelsmatig is nr 10 nog altijd de belangrijkste speler, de spelbepaler… hadden ook tegen Tadic kunnen zeggen onder voorbehoud dat Ziyech weggaat anders…

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Emilio, oneens. Ten eerste is het gecommuniceerd naar Ziyech toe, zelfs met zaakwaarnemer erbij. Dus geen verrassing. En als je jouw gevoelsmatige reden (overigens mee eens) aanhoudt dan is het dus zeker terecht.
    Tadic is de (nieuwe) ster van Ajax dit seizoen. Nummer 10 is dan dus terecht naar Tadic, los van vertrekwens.
    Maakt het nog makkelijker.
    Eigenlijk een appeltje eitje beslissing voor Marc😄👍

   2. Indojood

    Juist Emilio. Overmars geeft aan waardering te hebben voor de manier waarop Ziyech hiermee is omgegaan maar dat is weer tegen dovemansoren gezegd. Wie zeurt er nu hier? De anti-Ziyechbrigade!

    1. Moosie

     ik ga maar geen discussie doen want dan gaan ze weer janken maar ben het met Emielio en Indo eens maar das logisch

     1. Moosie

      ik ben jouw vriend helemaal niet ik weet niet een hoe je heet want je kabeltje hier net als je vriendje anoniem

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Volgens mij kabbelt iedereen hier anoniem! Ik kan mijn naam noemen maar dan zijn we nog steeds geen vrienden hahaha. Dus wat is toegevoegde waarde?
      Maar nu als je in laatste 4 jaar veel heb gelezen van me en je kan goed puzzelen dan zou je moeten weten wie ik ben !

     3. dickst14

      Een raadseltje en dan weer huilen als er een pop in je tuin ligt.
      Geef gewoon je naam dan krijg je waarschijnlijk een tuin vol van die rotzooi.
      Sterkte Chucky

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Dickst wat is toch die obsessie van jullie om mijn naam en adres te willen weten?
      Ik zag trouwens dat jij laatst ook al grote woorden had naar iemand alleen die schrok niet weg en wat deed Dickst toen?
      Hahaha sorry hoor en dan kom je nu een held spelen? Hahaha
      Ach een held op sokken is ook een held zullen we maar zeggen !

     5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Nee dickst ik vertel het niet! En weer daag je de verkeerde uit😃. Er is ook werkelijk geen normaal gesprek te voeren met mijn top 5 ‘favorieten’ hier.
      Kerel get a life in Zeeland en omstreken ! Het is best gezellig in Zeeland. Mooi wonen in Koudekerke spreek je man

     6. dickst14

      Je verteld het niet? Ach, ik weet wel waar je op doelt. Ik had de Nees bedreigd voor een bepaalde reden. Maakt niet uit waarvoor, maar dat gebeurde in een opwelling van emotie kwaadheid en een paar glazen wijn.
      Allereerst ben ik in mijn leven nog nooit voor iets weggelopen.
      En ten tweede de volgende dag dacht ik, gvd laat jezelf niet zo gaan, dat is het allemaal niet waard.
      Dus ik heb de Nees geschreven dat ik er niet voor wegloop maar liever een borrel met hem drink.
      Voor hem heb ik respect, hij heeft een eigen mening.
      Als jij dit verwardt met bang zijn dan mag jij dat wel van mij.

     7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ik dacht dat je met vertel bedoelde mijn naam en adres.
      En ja daar doelde ik op. En nee ik ga niet op dat soort uitdagingen of uitnodigingen in laat staan dat ik zse zelf doe..
      Dat vind ik pas echt getuigen van zielig gedrag, als jij dat verward met bang zijn prima kan ik mee leven.
      En als echte Zeeuw kan ik zeggen je hebt gelijk je moet je niet zo laten gaan dat is het allemaal niet waard

     8. KBouter

      Ah.. je bent een Zeeuw, dat verklaard nu voor me wat die ouwe van me altijd zei over Zeeuwen… we hadden ze nooit van de daken moeten trekken!!

     9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Wel ironisch dat er onder jullie vriendenclubje iig 1 scholletje zit hahaha.

     10. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      En Groninngen en Friezen 😂😂jullie lijken wel een plaatselijke boerenclubje
      PS totaal niks mis met provincies Gro en Frie en Zeeland. Mooie landelijke provincies! Heerlijk wonen en kan er ook prachtig op vakantie, de schol tip van de week !

  5. Zlatan4ever

   Je slaat de spijker op zijn kop Indojood. Maar hij heeft er zelf naar gemaakt. Hoe zo uitgeleerd bij Ajax ? Hoe zo wil hij weg terwijl hij nog een lopend contract heeft, hoezo moet hij meer betaald krijgen dan een ander ? Heb jij hem zien “schitteren” op de WK ?
   “ nobody did “

 7. StrikerA

  Ik heb liever dat hij vertrekt!!! hij is de stoorzender in je ploeg. met die handgebaren nadat hij gescoort heeft. walgelijke kerel

 8. Valentino

  Boeiend, het is maar een nummer. Ziyech lijkt er ook totaal niet mee te zitten volgens mij. Al was er een flut journalist bij VI die toch weer even moest stoken.

 9. Iedereen heeft een mening

  Als het waar is, is het typisch een gevalletje van “haantjes gedrag”. Ik was bij mijn werkgever ook maar een nummer en welk nummer maakte mij niet uit als ik mijn geld maar kreeg. 😄😄😄😄

  1. Litmanen

   Wat bedoel je nou, dat hij weggaat vanwege dat nummer?
   Nou ik ben geen Ziyech fan, maar zover laat hij het echt niet komen. En terecht.
   Bovendien, niemand, behalve Ziyech zelf, heeft geroepen dat hij weg wil.

 10. Charlie2011

  Je leest het in de krant dus weet niet of ziyech heeeeel teleurgesteld is. Maar als het zo is dan denk ik het is maar een nr. Tuurlijk is het leuk onder je favoriete nr te spelen maar liever nr 56 en basis speler dan 10 en je bankt meer. Overigens moet je het gewoon laten gaan want als transfer markt sluit en een valencia of een liverpool komt ga je alsnog weg want dat is je intentie.

 11. Holly

  hoeveel shirts moeten ze dan terugnemen. die heeft niemand gekocht na zijn vertrekwens.

 12. ajacied078

  niks leukers dan een rugnummer wat voor jou betekenis heeft. balen voor ziyech maar dusan is de baas😁

  1. Ajax 1

   Jij zou nr 078 zijn? 😁. Ik 1. Gelukkig wil onana die niet, dus ons kunnen ze contracteren; dat is duidelijk.

 13. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Hey Moosie in 23 woorden doe je twee dingen die je mij verwijt.
  Stoken en indirect reageren!

  Kijk uit straks ga je nog op mij lijken 😂😂

  Zo was even een rechtstreekse reactie naar jou! Weet je iig dat verschil ook.

  Voor ik je echt Eug2 moet noemen😂😂.
  Fijn weekend man, geniet van leven, mooi weer en vreet je minder op over nicks op een forumpje.

  Zal ik dat ook proberen.

  1. Moosie

   toch mooi dat je weer in gesprek met me gaat ik twijfel nog of het een vorm van masochisme is of dat je een beetje een gespleten persoonlijkheid hebt.
   maar zoals ik al eerder zei ik ben een groot voorstander van vrijheid van meningsuiting dus ga je gang als je dan niet weer gaat zeuren dat je weer weg gaat
   en wat betreft jullie mening als jij vroeger iets van je ouders kreeg hoefde je het toch ook niet terug te geven of wel
   Hij is niet weg hij heeft nummer 10 verdiend en dan wordt het zonder overleg weggegeven terwijl hij aangeeft te willen blijven als hij geen goed gevoel heeft bij aanbiedingen ik persoonlijk zou hem een verbeterd contract geven en hem proberen nog 1 jaar te behouden.
   Wat hij is degene die Afjaagt bij balverlies hij heeft meer assist dan wie ook en heeft diepte dat hij risico neemt is juist goed kom naar het voetbal om mooie dingen te zien en niet voor pisvee voetbal
   Dat jullie om een sjachereinige porem gaan lopen janken en zeiken over voorbeeldige Schoonzonen zum kotsen alsof Cruijff en Keizer voorbeeldige Schoonzonen waren of Neeskens denk nou gewoon een keer in kwaliteiten ipv persoonlijke onderbuikgevoel en dan zeg ik het nog netjes

   1. AB

    Moosie jongen. Gein is er weer helemaal af met die mislukte Bassie en Adriaan. Ik denk dat Nepmanen naar de varkensstal is gegaan en aan Zeug heeft gesmeekt om terug te komen. Verander de naam hier maar in Ajaxmattaklapzone.

    1. Moosie

     ach ouwe ik zie het als vermaak ik reageer niet zo veel meer want blijkbaar jaag ik geregeld iemand van het forum dus beperk ik me meestal tot gabbers.
     wat klukkluk betreft we weten hoe het gaat vandaag heb hij een goed humeur en praat hij tegen me en de volgende keer is hij boos of zielig en gaat voor de vierde keer van het forum omdat ik hem blijkbaar op zijn ziel heb getrapt wat pipo betreft daar zeg ik bijna nooit wat tegen die heb een blok beton om zijn kop komt altijd met een leugen om zijn gelijk te behalen en gaat dan roepen om een ban je weet toch hoe het gaat
     lekker laten lullen en soms reageren
     ben trouwens alweer 2 jaar getrouwd WTF ik dacht 3 maar ja was een lang jaar.
     alweer helemaal terug in Holland?
     en ben je aan het trainen je hebt een date met zlattie las ik op de parkeerplaats als een heroïnehoertje wel je kunt beter in het bos afspreken veel makkelijker parkeerplaats geeft zo’n rotzooi.😎

     1. AB

      Helaas zijn er fam. omstandigheden tussengekomen. Meet en greet met Zlatan kan helaas ook niet doorgaan.

     2. Moosie

      hey vervelend voor je ik spreek je wel ff via de andere kanalen morgen of zo als ik wat kan betekenen hoor ik het wel

     3. AB

      Komt goed, hij kent mijn auto in ieder geval alvast 😉. Verder door de situatie nog ff wat behoefte aan afreageren dus ik hobbel hier nog wel ff rond nu die gek weer terug is.

   2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Wsl eerste Moosie 😄😄. Hakim Ziyech is een goede voetballer niet meer en niet minder wat mij betreft. Zijn persoonlijkheid maakt me niks uit. Ik kijk naar prestaties op veld. Bijv Sturm Graz thuis vond ik hem geweldig. Maar dan heb je weer dat misbaar bij doelpunt. Actie voorafgaand aan doelpunt fantastisch maar schot zelf stelde niks voor en keeper blunderder. Dan gaat hij juichen alsof hij wereldgoal heb gemaakt en dan laat hij iemand weten dat ze hem moeten bellen hahahaha. De mannen die jij noemt heb ik persoonlijk nog nooit zo zien
    Maar terukomen op voetbal. Ik zag thuis ook twee passes door midden toen stond Sturm meteen bij de goal.

    Verder van de weel was hij ronduit slecht!
    Desalniettemin geniet ik meer van Ziyech dan dat ik me aan hem irriteer. Ik zie veel liever Tadic, ook geen ideale schoonzoon hoor 😄. Maar een combo Ziyech Tadic in 1 elftal zal je ook mij niet horen mopperen.

    Wat kados en mijn ouders betreft. Ik heb nooit aangegeven mijn ouders zat te zijn en een vertrekwens uitgesproken. Alleen toen ik met mijn vrouw ging samenwonen, maar hey toen werd meteen mijn kamer aan mijn zusje gegeven 😄😄😄ik had werkelijk er niets meer over te zeggen hahaha

    1. Moosie

     eug jongen doe wat je niet laten kunt als ik zeg dat je net als neppie Zyech zit af te zeiken ontken je het om vervolgens neppie steeds gelijk te geven zoals ik laatst las je zegt veel maar je draait en ontkent om vervolgens zelf dat weer te ontkrachten met je reacties op anderen ik kan daar verder niet zo veel mee als jij Neeskens op het veld een fijne jongen vond ben er niet goed.
     Dat gezeik van je gabber begint gewoon zielige vormen aan te nemen dus vul zelf maar ik hoe ik denk over mensen die hem in zijn hol kruipen omdat ze samen graag een soort underdogrol willen en als jullie daar een stijf pikkie van krijgen be my guest

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Moosie je kan slecht begrijpend lezen is me eerder opgevallen.
      Maar in 1 ding heb je gelijk. Vanaf moment dat ik heb aangegeven dat Litmanen VOETBALINHOUDDLIJK discussoeert ik hem serieus neem en heeft hij vaak een punt! In mijn optiek, maar ook vaak klopt het niet vind ik en zijn we oneens
      Bosz
      Bergkamp
      Ziyech is hij minder fan van dan ik
      En nog paar onderwerpen.
      Ziyech is een goede voetballer met veel balverlies. Dus dan kan hij wat mij betreft geen topper zijn. Gewoon goede voetballer waarbij ik vaak genoeg met bewondering naar kijk.
      Maar hij heeft ook een schaduwkant. Dat is zijn verkeerde trots en eigendunk. Daar irriteer ik me mateloos aan. Uitfluiten hoeft niet, aanvallen al helemaal niet.
      Maar zijn houding doet mij het niet al te erg vinden dat hij zelf weg wil.
      Als hjj toch blijft dan kan hij, als hij zijn ego aan kant zet een goede combo zijn met Tadic.
      Dat je nu Neeskens vergelijkf met Ziyech sorry hoor

      Maar in voetbalkwaliteit, mentaliteit, duelkracht, Ajacied zijn etc kan Hakim niet eens jn de schaduw staan van Johan de tweede!!!

      En ja dat je mij beschimpt omdat je Litmanen niet moet ach ja dat is voor jou rekening
      Prima joh net zo kinderlijk als om rugnummertje vechten 😃

     2. AB

      Eug als je iets over de gebaartjes zegt van Ziyech zorg dan dat je weet wat de inhoud ervan is en maak jezelf niet wederom belachelijk met je insinuaties. Je bent en blijft een dom varken.

     3. AB

      Dus als een grote, gemene vreselijke, moordende dictator maar voetbalinhoudelijk is, dan praat je met zo’n figuur. Goh. Bijzonder.

     4. Moosie

      Wat jij blijkbaar niet ziet is het werk van Zyech zonder bal en hoe belangrijk hij is voor het 11tal anders zou je niet zeiken over maniertjes en die altijd negatief uitleggen.
      En als je het gesprek van Dicky met die Nees goed gelezen had zou je ook niet zo dom lullen tegen hem maar je heet van Eugelen en je woont in koudekerk in Zeeland kan ik ook nog wel wat grappen over bedenken maar ga ik maar ff niet doen
      snap nu wel waarom dat zeikerige toontje vandaan komt.
      maar je staat niet op de kansel er zijn hier geen zieltjes te redden.
      Je lijkt iig op een dominee’s zoon hahaha👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
      zoiets?

     5. AB

      En hij heeft een cum laude afstudeerproject op je Johan Cruijff university gemaakt met inside hulp van Ajax. En ik ben Jezus. 😂😂

     6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Nee net niet mijn vader was optiehandelaar op de Euronext Optiebeurs! Oeps weet je weer wat van me 😂😂😂.
      Mbt Ziyech, zijn groot aantal balverlies vind ik vele malen erger al maniertjes. Maar door dat vele balverlies is hij gewoon een goede voetballer geenn grote topper en word zijn maniertjes, zeker naar zijn eigen club en zijn supporters erger.
      Maar desondanks genniet ik van zijn vvele hoogstandjes prachtige passes etc.
      toch is het niet voor niets dat hij nog steeds niet verkocht is, paar dagen voor sluiten Engelse en Italiaanse markt.
      Waar ligt dat aan. Er is 1 club die bood en die kwam niet in de buurt bij gevraagd schappelijke prijs (zie Milik, Jahanbak, Klaassen en Kluivert) 30mln.
      Waarom. Ik denk vanwege die minpunten in spel en gedrag.
      Nog even en mannen als Litmanen en Zlatan krijgen gelijk! Wat mij brtreft geen probleem dan hebben we echt een goede selectie. De beste sinds de revolutie

     7. AB

      Weet nu eerst eens wie Ziyech is en wat hij bedoeld met spel en gebaartjes. Je blijft ongelooflijk dom en hersenloos lullen. Het is duidelijk dat jij ietbin het stadion zit. Op zich helemaal niet erg maar dan zie je dus maar 50% max. van hem. Als je dan in het stadion zit moet je ook nog eens snappen wat er allemaal gebeurd. Voor jou een hopeloze opgave, dat is wel duidelijk.
      Laat je mening over Ziyech gewoon achterwege want je snapt er geen klote van en dat maak je nu alweer in de korte tijd van je terugkomst heel erg duidelijk.

     8. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      En met mij de hele godganse voetbalwereld blijkbaar. Of zie jij clubs over elkaar rollen om deze gigant binnen te halen.
      Een speler van Ajax, de beste volgens velen, die weg wil en weg mag voor schappelijke 30mln en hij is er nog!
      Die is er nog. Als Ajax 30 ml.n vraagt voor De Ligt Frenky Dolberg Neres dan zijn ze vanavond nog weg.
      Hoe komt dat AB. Doe je bril eens op in stadion consultant. Standaard geen verstand van voetbal die consultants

     9. AB

      Goh, een reactie op mij? Zou je nooit meer doen toch? Ik zeg alleen dat Ziyech zijn horizon wil verbreden en dat uitspreekt. Waar zeg ik dat clubs over elkaar heenrollen? Dat laatste is ook totaal overbodig omdat hij voor zichzelf een bepaald pad heeft uitgestippeld. Lukt dat niet, dan niet, lukt dat wel …. prima.
      Dat is wat ik bedoel met dat je eerst eens moet weten wat Ziyech bedoeld. Ook nu blijkt weer zonneklaar dat je vooringenomen bent en de kudde nalult. Je laatste zin is hilarisch, helemaal als je zou weten wat mijn werk is. Maar goed, ik kom vaak van dit soort betweteretjes tegen. Oh ja, was jij niet een eigen bedrijf gestart? Oh nee, sorry, dramatisch mislukt he. Nu weer een loonslaaf. 😂😂 klasse Zeugie, toppie jongen en nu terug naar de trog en gewoon bek houden.

     10. AB

      Oh ja, niet zomaar de beste volgens velen maar de beste volgens de voetbalkenners van Nederland en bijna de beste van het Afrikaanse continent. Maar in jouw ogen een koekenbakker. Triest Zeug, triest.

     11. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Geen koekenbakker maar zeker niet de beste van Ajax.
      Viertal die ik genoemd heb en Tadic zijn op zijn minst net zo goed ! Dolberg niet trouwens door blessures

     12. AB

      Niet de beste van Ajax? Tering wat zet jij je hier ongelooflijk voor lul. Bedankt Zeug. Ik heb er niets voor hoeven doen.

     13. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Kijk nu even naar de prijskaartjes
      Bijv Neres 40mln bieden maar gee deal
      Ziyech 30mln offer en ook nog geen deal…….
      Zijn meer voorbeelden even objectief blijven gast

     14. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Rest is weer onzin
      AS Roma halve finalist CL waar hij heen wilt wil geen 30ln betalen
      Klaar
      Maar goed inmiddels hebben we Tadic. En Ziyech en de beste selectie sinds start revolutie dus wat willen we meer
      Wsl een betere trainer.

     15. AB

      Misschien wil Ziyech niet naar Roma. Rollen de clubs over Neres heen. Het gaat er om wat de speler wil. Dat is de opstelling van Ziyech. Het geld maakt hem niet uit, Neres waarschijnlijk wel. Ajax is de partij die de prijs maakt en niet Ziyech. Maar joh, inhoudelijk over voetbal praten is bij jouw een utopie. Dit zal je ook wel weer in je voordeel proberen uit te leggen. Lang leve Bergkamp de uitvinder van de Cruijff filosofie, toch? Neem een valium tabletje en slaap lekker het hele weekend door.

 14. Ajaxfoort

  Dit is dus pure zeurkouserij. Focus je op het elftal. Op beter worden. Want hij deed het niet slecht, maar het moet beter. En zeik niet over een rugnummertje. Dat zijn de verkeerde prioriteiten.

 15. Zlatan4ever

  We kunnen er veel woorden over vuil maken. Maar het is simpel.
  Dhr.Ziyech was uitgeleerd en wilde perse weg…..
  Dan is het logisch dat je rugnummer gewijzigd word.
  Dag vogels,dag bloemen,dag Ziyech !!!

 16. AB

  Het rugnummer 10 heeft veel waarde in elk elftal. Ziyech hecht daar net zoveel aan als Tadic. Vreemde is dat dit van Tadic gepikt wordt na 1,3 wedstrijd en niet van Ziyech, de beste voetballer van Ajax en de ere divisie puur omdat hij gebaartjes heeft en niet het gewenste gezicht trekt. Oh ja, ook omdat hij, net als zoveel andere voetballers zijn horizon wil verleggen. Punt is alleen dat hij dit duidelijk uitspreekt en andere spelers een beetje besmuikt.

 17. JohnDoe77

  Jammer, iedereen weet dat hij een zeer trotse man is. Had het hem gewoon laten houden en Tadic had dan later dat nummer kunnen krijgen als hij echt weg zou zijn. Neem toch aan dat een “oud gediende” meer rechten heeft als een aankoop?

Reageren is niet mogelijk.