‘Neres teleurgesteld in vraagprijs Ajax; Roma schakelt over naar Bailey’

Zowel het management van David Neres als de Ajax-speler zelf is teleurgesteld in de houding van Ajax. AS Roma zou interesse hebben in de Braziliaanse vleugelaanvaller, maar Ajax wil hem alleen voor de hoofdprijs; 50 miljoen, laten vertrekken, zo meldt het Italiaanse Corriere Giallorosso. Neres zou graag de overstap naar AS Roma wil maken mede omdat hij dan zijn salaris minstens kunnen verdubbelen.

Neres werd woensdag in verband gebracht met AS Roma. De Braziliaan leek hard op weg naar de Serie A, tot FC Barcelona op het laatste moment met een hoger bod kwam en de speler naar Spanje vertrok. De Italiaanse media noemen Neres een ‘kloon van Malcom’. Duidelijk is niet of Roma bereid is de door Marc Overmars aangegeven 50 miljoen op tafel te leggen of dat Overmars überhaupt wel bereid is om tot verkoop over te gaan.

Volgens de doorgaans goed geinformeerde jourmalist Gianluca Di Marzio vindt Roma de vraagprijs voor Neres te gortig en richt de club zich nu op het aantrekken van Leon Bailey. De Jamaicaanse buitenspeler, die in het verleden meerdere keren in beeld was bijAjax, speelt nu bij Bayer Leverkusen. Volgens de berichten uit Italië heeft Roma-directeur Monchi naast een vleugelspeler ook nog Sevilla-middenvelder Steven N’Zonzi op het oog, die een afkoopsom van 35 miljoen euro in zijn contract heeft staan.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

32 Comments

    1. Bakkie

      Precies! En we hebben ook 12 miljoen voor hem betaald, dus dan gaan we ‘m zeker niet voor 30 verkopen… Maar ook niet voor 50 trouwens, we moeten nu iedereen binnenboord houden

  1. Prinsengracht

    Wat een gelul weer. Gaan we nu alles overnemen wat buitenlandse sensatieblaadjes publiceren? Gewoon rustig blijven. Behoudens wellicht Ziyech gaat er niemand weg die we niet kwijt willen.

  2. AFCA my World

    Roma ,heeft al 12 nieuwe spelers gekocht,dus wat moet je daar nu ? Nee hoor blijf gewoon bij Ajax ! ⚽️

  3. ajacied078

    blijft toch gek… je wordt 2de.. volgens velen draaide je een prut seizoen.. met als dieptepunt 3-0 in eindhoven… maar al die clubjes willen wel je spelers kopen voor 20 30 40 50 60 miljoen… en in eindhoven daar tekend alles bij en in rotterdam ook. waar komt die jacht op ajax spelers toch vandaan? al hadden we 10de geworden hadden er nog van dit soort berichtem voorbij gekomen.

      1. Emous1978

        Wat niet vreemd is, is dat jij een ongelofelijke lul bent. Dat weet iedereen hier nu wel hoor, hoef je echt niet iedere keer te onderbouwen.

        1. Indojood

          Snap sowieso niets van het gedrag hier van sommigen. Het misbruiken van spelers om elkaar volledig af te zeiken. Het overkomt vooral Ziyech en Veltman.

      2. AB

        Gestoord word je van die man en dan zeg ik het heel vriendelijk. Wat een Ziyech hater is het.

      3. Zlatan4ever

        Die ene die wat mij betreft alsnog kan vertrekken. Geen Ajacied(broodvoetballer) en Ajax was een mooie springplank voor dat. Als hij nog voor Twente of Heerenveen had gespeeld had hij hooguit in een “zandbank” in het midden-oosten kunnen spelen. Nu krijgt hij door het magische Ajax-shirt nog een betere kans ?

    1. M800M

      Het seizoen was ook prut, maar dat kwam vooral omdat de twee trainers niet in staat waren om alle individuele kwaliteit tot een winnend team te smeden.

  4. Dagrump

    Geef die jongen dan wat meer salaris dan !! Kom op Ajax!! Wat je geeft krijg je ook weer terug!!

  5. -buitenkantje rechts-

    Neres naar Spanje vertrok? Dat is wat ik lees in de tekst bv topic..
    Volgens mij is Neres gewoon nog contractspeler bij Ajax . Beetje beter oppassen met copy paste en knip- en plakwerk redactie..

  6. Iamsterdam2015

    Als Neres teleurgesteld is en dus kennelijk wel oren heeft naar een transfer dan zeg ik :” overmars, gooi er tien vanaf en doei!!” We hebben niks en kunnen niks en willen niks met spelers die teleurgesteld zijn. Hij is een heerlijke voetballer maar wel een met een zuid amerikaanse mentaliteit waarmee ik wil zeggen dat ik niet hoop dat hij nu niet lastig gaat worden.

  7. ems

    Marc laat je niet gekmaken, na volgende week als we SG verslagen hebben gaan we Europa in en willen spelers minder graag weg cq zijn ze weer meer waard. Als we CL halen wil niemand meer weg.

  8. M800M

    Er staat Barca kwam met een hoger bod dus neres is nu naar spanje?? Kan iemand me dat stukje uitleggen? Hoe dan ook gewoon bij ons blijven.

  9. Valentino

    Dikke onzin. Het was Neres zelf die bij de interesse van Dortmund al zei dat hij dit jaar niet weg wilde omdat het nog te vroeg was.

    Die Italianen moeten niet zo dom lullen.

  10. Finidi

    Ja die jongen wordt steeds beter dus gaan ze aan hem trekken en nu is het nog een (koopje)voor deze clubs, tja vette worst erbij en als je mazzel hebt happen ze.

Comments are closed.