Ajax blijft zoeken naar extra spits, Bergwijn en Brobbey opnieuw genoemd

Ajax is op jacht naar een extra spits aangezien men niet tevreden is over Danilo. De Braziliaan speelde zondag door afwezigheid van Haller in de basis tijdens de uitwedstrijd tegen Sparta maar kon daarin niet imponeren. 

‘Afgelopen zomer was Ajax al bezig met een extra spits maar die hebben ze toen niet gevonden. Sterker nog Brian Brobbey maakte de transfer naar Leipzig en Klaas-Jan Huntelaar en Lassina Traore vertrokken ook nog eens. Danilo kreeg de kans in de voorbereiding en is een paar keer ingevallen, maar dat was niet heel succesvol. Haller is in januari weg door de Afrika Cup. Dan spelen ze uit tegen Utrecht en PSV… Dan heb je wel een probleem als je met Danilo in de punt moet gaan spelen’, aldus Freek Jansen bij Studio Voetbal. Onlangs werd Luuk de Jong gelinkt aan Ajax maar ook de naam van Steven Bergwijn valt opnieuw in het geruchtencircuit. Bergwijn komt weinig aan spelen toe bij Tottenham Hotspur en zou oren hebben naar een rentree in de Eredivisie. Daarnaast zou ook Brian Brobbey op het lijstje staan en de spits heeft al aangegeven graag terug te willen keren aangezien hij het bij Leipzig met een reserverol moet doen.

Bron: NOS

Related posts

1 Comment

  1. De Nees

    Onana aan de schandpaal nagelen maar een Brobbey die dezelfde naaistreek levert een oogje toeknijpen, hypocrieten. Kan me niet voorstellen dat Ajax in het gehele traject met Onana alles goed heeft gedaan. Mss kwam de contractopwaardering te laat of te laag, dit zijn broodvoetballers en als je een van de beste keepers hebt dan moet je ook de kunst verstaan hoe je zo’n iemand binnenboord houdt. Dat Onana dit hard speelt moet een verhaal hebben, toont geen loyaliteit is het verwijt maar valt Ajax niks te verwijten? Ik betwijfel het. Ericson ophalen bij Inter, brengt Ajax vast naar een hoger niveau met z’n steekpasjes, zeker nu dubbel busparkeren de nieuwe trend is geworden bij al die kneuzeclubjes. Kan Gravenberch terug naar de jeugd, voegt werkelijk niks toe zelfs balletjes breed gaat voor de helft mis en balletjes vooruit is op bijna zeker balverlies. En ook nooit gewisseld worden, niet te geloven. Nieuwe spits? Divock Origi van Liverpool, zit daar toch al jaren weg te kwijnen op de bank.

Comments are closed.