Tadic: ‘Put out this kutgras’

Dusan Tadic liet afgelopen zondag na afloop van Sparta – Ajax nog maar eens weten hoe hij denkt over kunstgras. ‘Het is niet leuk om op te spelen en als we in Nederland een serieuze competitie willen, moeten alle clubs op een normaal veld spelen. Kunstgras moet eruit dus KNVB ‘put out this kutgras’ was de duidelijke boodschap van Tadic. Ook Erik ten Hag sloot zich aan bij de woorden van zijn aanvoerder. ‘Voor de uitstraling van de Eredivisie is het megaslecht. Het moet zo snel mogelijk in de ban worden gedaan. We zijn aan het strijden met Portugal om de zesde plaats in Europa, dan moet je niet op kunstgras willen spelen. Dat moet afgelopen zijn’. In de Eredivisie spelen Heracles Almelo, SC Cambuur en Sparta nog op kunstgras.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.