Jong Ajax haalt flink uit op bezoek bij MVV: 1-5

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen MVV ruim gewonnen. In Maastricht begonnen beide ploegen voorzichtig aan de wedstrijd maar na de openingstreffer van MVV ontbrande de wedstrijd. Jong Ajax kwam via De Waal op gelijke hoogte en de manier waarop was van grote klasse. De 18-jarige Ajacied krulde de bal van rand zestien in de verre hoek. In de tweede helft kwam Jong Ajax beter uit de kleedkamer en via Rensch werd de voorsprong gepakt. Nadat Musampa met een rake kopbal voor 1-3 had gezorgd vloeide bij de thuisploeg het geloof weg. Giovanni en Ünüvar grepen hun kans en scoorden allebei nog een doelpunt waardoor Jong Ajax met een flinke overwinning en drie punten in de bus kon stappen naar Amsterdam.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Rensch, Musampa, Kasanwirjo, Douglas (90. Hillen), Llansana, Regeer, De Waal (74. Ünüvar), Hansen (74. Pinas), Brobbey (85. Martha) Giovanni (85. Tasci)

Related posts