Jong Ajax thuis onderuit tegen FC Den Bosch (Incl foto’s)

Jong Ajax is op eigen veld onderuit gegaan tegen FC Den Bosch. Jong Ajax stond eenmalig onder leiding van Hedwiges Maduro, die bezig is zijn UEFA-pro-opleiding af te ronden. Bij Jong Ajax speelden diverse spelers mee die ook al minuten gemaakt hebben in het eerste zoals Forbs, Rijkhoff, Vos en Fitz-Jim. De bezoekers waren het eerste bedrijf veel feller dan de Ajacieden en kwamen dan ook op voorsprong via Kacper Kostorz op. Jong Ajax kwam de tweede helft een stuk beter voor de dag maar een fout van Julian Brandes leidde de 0-2 in. In de rest van de wedstrijd kwamen de jonge Ajacieden die klap niet meer te boven.

Bekijk hier de samenvatting van deze wedstrijd

Oualid Agougil

OualidAgougil

Julian Rijkhoff

Maduro

Forbs

Related posts