Live VVV Venlo – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zaterdag om 16:30 uur de uitwedstrijd tegen VVV Venlo . Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
VVV Venlo – Ajax staat voor de 23ste keer op het programma en daarin wist Ajax twaalf keer te winnen. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 1-4 overwinning voor Ajax met doelpunten van Ziyech, Tadic, Huntelaar en Neres. VVV staat momenteel op een negende plaats met vijf punten uit vijf duels. Ajax bezet de tweede plaats en heeft twaalf punten vergaard uit vijf duels.

Makkelie aangesteld als arbiter
Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Makkelie zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Diks en Steegstra. Vierde official is Bijl terwijl Martens zal fungeren als VAR.

Kudus voorlopig aan de kant, Antony weer op trainingsveld
Trainer Erik ten Hag kan voorlopig niet beschikken over Mohammed Kudus die tegen Liverpool schade heeft opgelopen aan de meniscus van zijn knie. Wel kwam er vrijdag goed nieuws over Antony. Afgelopen woensdag tegen Liverpool ontbrak Antony omdat hij ‘niet fit was’. Mike Verweij van de Telegraaf vermoedde dat het om een besmetting met het coronavirus ging, maar vandaag was Antony weer aanwezig op de training en is dus zeer waarschijnlijk zaterdag weer inzetbaar.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    VVV uit altijd lastig voor Ajax vooral als er sneeuw ligt…….gelukkig is het nog herfst dus drie punter mee de bus in terug.

    Ten Hag graag een normale opstelling met de normale veld bezetting dan mag deze wedstrijd uiteindelijk geen probleem opleveren.

Comments are closed.