Jong Ajax volgt slechte voorbeeld Ajax 1 en gaat keihard onderuit tegen Telstar

Na de hoofdmacht heeft ook Jong Ajax maandag niet voor vrolijke gezichten gezorgd. De beloftenploeg verloor met 0-3 van Telstar. Youssef El Kachati maakte met afstand het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Jong Ajax stond na goals van Danzell Gravenberch en Tim van de Loo al na 24 minuten op een 0-2-achterstand. In de tachtigste minuut zorgde El Kachati op fantastische wijze voor het slotakkoord. Hij schoot de bal vanuit de middencirkel over doelman Tom de Graaff tegen het net.

Met het doelpunt eiste El Kachati, vorig seizoen nog spelend bij de amateurs van Quick Boys, de hoofdrol voor zich op. Aan de andere kant konden Jong Ajax-spelers Arjany Martha, Kian Fitz-Jim en Julian Rijkhoff zich nauwelijks laten gelden.

Jong Ajax – Telstar 0-3 (0-2)
14. Danzell Gravenberch 0-1 (pen.)
24. Alex Plat 0-2
80. Yousef El Kachati 0-3

Opstelling Jong Ajax:
De Graaff; Sarfo, Verschuren, Agougil, Martha; Brandes, Fitz-Jim, Vos; Banel, Rijkhoff, Amourricho (46.Kalokoh).

Opstelling Telstar:
Koeman; Kruiver, Apau, Oude Kotte, Turfkruier; El Kachati, Giousis, Koswal; Plat, Van de Loo, Gravenberch.

Related posts