‘Werder staat open voor vertrek Klaassen: Overmars heeft zich officieel gemeld’

Werder Bremen staat open voor een vertrek van Davy Klaassen, zo melden diverse Duitse media. De Telegraaf wist maandagavond te melden dat Ajax opnieuw interesse heeft in de middenvelder. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft zich officieel gemeld bij Werder. De Bundesliga-club is naar verluidt bereid afscheid te nemen van Klaassen vanwege de slechte financiële situatie. Volgens BILD is Ajax nu bereid twaalf miljoen euro te bieden.

Mede door de impact van de coronacrisis is Werder dringend op zoek naar inkomsten. Aanvaller Milot Rashica leek voor een bedrag van circa twintig miljoen euro te verkassen, maar vooralsnog ligt de ex-speler van Vitesse twee jaar vast. De huidige nummer elf van de Bundesliga houdt daarom rekening met een vertrek van Klaassen, zo klinkt het. Sportief directeur Frank Baumann van Werder is ook duidelijk:. “Aan de ene kant willen we natuurlijk de sterkst mogelijke selectie hebben, maar aan de andere kant hebben we geen enkele speler die niet te koop is”, zo citeert RTLNieuws Baumann.

De 27-jarige Klaassen, die nog twee seizoenen onder contract staat in Duitsland, werd enkele maanden geleden al in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. In juli meldde BILD dat de Amsterdamse club een bod van iets minder dan tien miljoen euro ging uitbrengen. Destijds wilden Klaassen niet veel kwijt over de belangstelling.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.