De Telegraaf: ‘Ajax meldt zich voor Davy Klaassen en Sean Klaiber’

Ajax is in de zoektocht naar versterking voor het middenveld en de verdediging uitgekomen bij Davy Klaassen en Sean Klaiber, zo weet De Telegraaf te melden. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft zich officieel gemeld bij Werder Bremen en FC Utrecht al is het nog niet duidelijk wat beide spelers moeten kosten.

Trainer Erik ten Hag heeft bij de clubleiding aangedrongen op het aantrekken van een nieuwe middenvelder na het vertrek van Van de Beek, Eiting en Marin. Klaassen doorliep de hele jeugdopleiding van Ajax en ontpopte zich uiteindelijk tot aanvoerder van het eerste elftal. In 2017 vertrok Klaassen naar Everton maar dat werd geen succes. Een jaar later betaalde Werder Bremen veertien miljoen euro voor Klaassen, die in Bremen een contract heeft tot medio 2022. Tevens wil Ajax snel handelen voor de positie van rechtsback aangezien Sergino Dest op het punt staat om naar FC Barcelona te verkassen. Hierbij is men uitgekomen bij Sean Klaiber van FC Utrecht. De 26-jarige vleugelverdediger is een goede bekende van Erik ten Hag want tussen 2015 en 2018 werkten zij samen bij de club uit de Domstad. Bij Ajax zou Klaiber moeten concurreren met Noussair Mazraoui, die ijzersterk aan het seizoen begonnen is.

Bron: De Telegraaf

Related posts

3 Comments

  1. Indojood

    We moeten niet luisteren naar die kutboer. Hij heeft al ons met Labyad opgezadeld. Volgend jaar is Ten Hag hopelijk weg en dan zitten we met twee mislukte kutrechters. Klaassen is trouwens ook niet goed genoeg. We kunnen dan beter eigen jeugd inpassen, zeker voor zo’n iemand als Klaiber.

  2. De Nees

    Idd. Wat moeten we toch met Klaassen? was allang blij dat ie weg ging en nu terughalen voor 12 mln? Zag ook ff groen en geel bij dat Klaiber bericht, lulhannes kan alleen draven en schoppen en is ook nog ‘s zwaar anti ajax. Weg ermee. Mooi dat ie die opmerking maakte over Ajax, alleen ben bang dat beide partijen daar weer een draai aan gaan geven zodat hij toch komt. Net als met Ooijer destijds, ook zo’n smeerlap.

Comments are closed.