Ajax moet flink betalen voor eventuele terugkeer Klaassen

Davy Klaassen is al meerdere malen gelinkt aan een eventuele terugkeer naar Ajax. Klaassen komt momenteel uit voor Werder Bremen, maar aangezien die ploeg op de rand van degradatie staat lijkt een vertrek van Klaassen aanstaande. Echter zal Marc Overmars een flinke transfersom op tafel moeten leggen, zo weet de Duitse media te melden. 

Werder Bremen wil in ieder geval quitte spelen wat betreft Klaassen en dat betekent dat Ajax op zijn minst 15 miljoen euro moet betalen voor zijn handtekening. Alles hangt vermoedelijk ook af van de toekomst van Donny van de Beek. Als hij vertrekt voor veertig miljoen euro dan zal Overmars snel schakelen maar blijft het de vraag of Ajax wil voldoen aan de wensen van de Duitse club. Klaassen is na een dramatisch dienstverband bij Everton tot leven gekomen in het Weserstadion waardoor er vermoedelijk meer clubs interesse zullen tonen.

Related posts