Tadic in illuster rijtje met Cruijff en Litmanen; Ook mijlpaal voor jarige Huntelaar

Dusan Tadic scoorde tegen FC Emmen zaterdag (5-0 winst) voor de elfde opeenvolgende keer in een thuisduel in de Eredivisie voor Ajax en werd daarmee de derde speler ooit met deze prestatie. Alleen Johan Cruijff (dertien keer in 1967) en Jari Litmanen (twaalf keer in 1994) leverden hetzelfde kunstje nog net iets langer.  Zaterdag 14 september krijgt Tadic de kans Cruijff op dit onderdeel te evenaren. Dan komt sc heerenveen op bezoek in de ArenA. Ook Klaas Jan Huntelaar, die vandaag (maandag 12 augustus) zijn 36 jarige verjaardag viert, bereikter een mijlpaal; ‘The Hunter’ zijn eerste treffer tegen Emmen zaterdag was zijn 350ste clubdoelpunt in zijn carrière!

AjaxFanzone gaat door maar stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

6 Comments

 1. antonajax

  Had hem al graag gelijk van groningen naar ajax gezien. Maar dit is wel een topaankoop gebleken van mark?

 2. Marc Overdwars

  12x lijkt me leuk maar laat Cruijff zijn record maar behouden. Lijkt mij mooi en prima !

 3. Marc Overdwars

  Jammer dat Cruijff niet 1 thuiswedstrijd nogmaals had gescoord in de reeks….

  Dan had nummer 14 er 14

Comments are closed.