There are no ads, please add some


Kühn verkozen tot beste Duitse speler onder negentien

Nicolas Kühn is door de Duitse voetbalbond verkozen als beste speler onder negentien jaar, zo meldt de Süddeutsche Zeitung. De Duitse bond reikt op 6 september de Fritz Walter-Medaille uit aan de jonge Duitse aanvaller van Jong Ajax. Kühn komt daarmee in een mooi rijtje van eerdere winnaars als Mario Götze, Matthias Ginter, Julian Draxler, Marc-André ter Stegen, Leon Goretzka en Timo Werner.

Kühn, die in januari 2018 over kwam van RB Leipzig, maakt vooral zijn minuten bij Jong Ajax waar hij tot op heden 27 duels voor speelde, waarin hij tweemaal trefzeker was en vier keer een assist gaf. Namens Ajax O19 kwam hij negen keer uit in de Youth League. Daarin scoorde hij zeven keer en zorgde hij drie keer voor een assist.

AjaxFanzone gaat door maar stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Gerelateerde posts

6 reacties

  1. Secondant

    19 jaar en nog geen speelminuten in het eerste gehad of zelfs genoemd als aanstormend talent. Benieuwd of dit iets gaat worden. Doorbraak moet dan dit seizoen wel komen!

  2. Zlatan4ever

    Herr Kuhn is mij nog niet positief opgevallen.Dan moeten die andere duitse spelers onder 19 wel heel matig presteren….

Reageren is niet mogelijk.