Ajax ‘uitspelende’ club tijdens bekerfinale

Ajax zal in de bekerfinale van zondag 5 mei tegen Willem II op papier de ‘uitspelende’ club zijn. Dat Ajax officieel ‘uit’ speelt, betekent concreet dat Ajax zal aantreden in het uittenue en in de kleedkamer van de bezoekers zit, terwijl Willem II in het thuistenue kan spelen. Eerder werd al bekend dat beide clubs 17.500 fans mogen meenemen naar de Rotterdamse Kuip. De voorverkoop start medio deze maand. De finale wordt op zondag 5 mei gespeeld en begint om 18.00 uur. Ajax bereikte de finale deze week door in de halve finale Feyenoord (3-0) te verslaan, terwijl Willem II na penalty’s doorging ten koste van AZ.

Related posts

19 Comments

    1. HURBIE

      Ajax voelt zich al helemaal thuis in de kuip
      Helemaal met zijn eigen supporters

    2. Zlatan4ever

      Wat de KNVB ook nog meer tegen Ajax gaat verzinnen, die denneappel gaat mee naar Amsterdam ! ??

  1. AFCA my World

    En natuurlijk word je weer achtergesteld, Ajax mag blijkbaar niets winnen ! ⚽️

    1. rickert

      Maakt geen reet uit of je uit of thuis speelt op neutraal terrein en evenveel supporters.. Lijkt me?

        1. Charka53

          Het is wel allemaal toevallig hoor dat ze uit spelen maar ze mogen van geluk spreken dat ze niet in de kleedkamer van die kakkies moeten zitten .

  2. Prinsengracht

    Er kan er maar 1 thuis spelen toch? Alleen jammer dat we nu weer dat lelijke uitshirt moeten zien. Tenzij al gespeeld wordt in het nieuwe uittenue.

    1. AFCA my World

      Misschien is het nieuwe uittenue nog lelijker ! Hoewel ik bijna altijd ook het uittenue koopt vind ik deze te lelijk ! ⚽️

      1. Prinsengracht

        Dat kan toch haast niet? Je kunt niets uitsluiten bij Adidas, maar lelijker kan bijna niet. Van mij mag het weer een geheel lichtblauw. Zonder poespas. En met de drie strepen zo onzichtbaar mogelijk.

  3. nick-afca95

    Ah joh maakt toch geen reet uit. Leuk voor Willem II dat ze thuis tenu spelen. Dan nemen wij de beker wel mee naar huis.

  4. thebig127

    Uitwedstrijd in de kuip spelen we over het algemeen altijd goed ❌❌❌

Comments are closed.