There are no ads, please add some


Ajax ‘uitspelende’ club tijdens bekerfinale

Ajax zal in de bekerfinale van zondag 5 mei tegen Willem II op papier de ‘uitspelende’ club zijn. Dat Ajax officieel ‘uit’ speelt, betekent concreet dat Ajax zal aantreden in het uittenue en in de kleedkamer van de bezoekers zit, terwijl Willem II in het thuistenue kan spelen. Eerder werd al bekend dat beide clubs 17.500 fans mogen meenemen naar de Rotterdamse Kuip. De voorverkoop start medio deze maand. De finale wordt op zondag 5 mei gespeeld en begint om 18.00 uur. Ajax bereikte de finale deze week door in de halve finale Feyenoord (3-0) te verslaan, terwijl Willem II na penalty’s doorging ten koste van AZ.


Gerelateerde posts

19 reacties

 1. AFCA my World

  En natuurlijk word je weer achtergesteld, Ajax mag blijkbaar niets winnen ! ⚽️

 2. Prinsengracht

  Er kan er maar 1 thuis spelen toch? Alleen jammer dat we nu weer dat lelijke uitshirt moeten zien. Tenzij al gespeeld wordt in het nieuwe uittenue.

 3. nick-afca95

  Ah joh maakt toch geen reet uit. Leuk voor Willem II dat ze thuis tenu spelen. Dan nemen wij de beker wel mee naar huis.

 4. rickert

  Maakt geen reet uit of je uit of thuis speelt op neutraal terrein en evenveel supporters.. Lijkt me?

 5. AFCA my World

  Misschien is het nieuwe uittenue nog lelijker ! Hoewel ik bijna altijd ook het uittenue koopt vind ik deze te lelijk ! ⚽️

 6. Prinsengracht

  Dat kan toch haast niet? Je kunt niets uitsluiten bij Adidas, maar lelijker kan bijna niet. Van mij mag het weer een geheel lichtblauw. Zonder poespas. En met de drie strepen zo onzichtbaar mogelijk.

 7. thebig127

  Uitwedstrijd in de kuip spelen we over het algemeen altijd goed ❌❌❌

 8. Charka53

  Het is wel allemaal toevallig hoor dat ze uit spelen maar ze mogen van geluk spreken dat ze niet in de kleedkamer van die kakkies moeten zitten .

 9. HURBIE

  Ajax voelt zich al helemaal thuis in de kuip
  Helemaal met zijn eigen supporters

 10. Zlatan4ever

  Wat de KNVB ook nog meer tegen Ajax gaat verzinnen, die denneappel gaat mee naar Amsterdam ! 👊🏻

Reageren is niet mogelijk.