Ajax met 21 spelers, inclusief Magallán, richting Madrid

Ajax vertrekt vandaag vanaf Schiphol richting Madrid voor de return tegen Real Madrid in de kwartfinale van de UEFA Champions League, die morgenavond op het programma staat.. Trainer Erik ten Hag heeft 21 spelers geselecteerd waaronder ook Lisandro Magallán die enkele weken aan de kant stond met een bovenbeenblessure.

Selectie:
Andre Onana, Kostas Lamprou, Bruno Varela, Rasmus Kristensen, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Daley Sinkgraven, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Daley Blind, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Zakaria Labyad, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Dani de Wit, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg

Bron: Ajax.nl

Related posts

28 Comments

    1. JohnDoe77

      Ja, dat zou top zijn! Real is zwalkend, maar in de tweede helft -toen Real even echt gas gaf- zag het er toch wel dreigend uit. Denk dat als ze moeten, ze nog wel iets kunnen. Maar duimen op een wonder!

      1. FrankiC

        Ik moet steeds aan de woorden van ‘analist’ (pfff) Advocaat denken: we speelden met Zenut thuis 0-0 en dachten dat daar kansen lagen. Naïef natuurlijk want je wordt in het Bernabeu gewoon met 4-0 kleurenblind getikt…..

        Maar onze hoop en voorpret nemen ze ons niet meer af.

  1. Yor2002

    Onana
    Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico
    Van De Beek, De Jong, Ziyech
    Neres, Dolberg, Tadic
    1-3 voor Ajax

    1. JohnDoe77

      Dat gaat hem niet worden Yor, neem aan dat je bekend bent met de “CL” variant van de opstelling van TH? Kan mij wel vinden in jouw opstelling overigens!

    2. FrankiC

      3 van de 21 moeten op de tribune plaatsnemen. (wmb Lamprou, Kristensen en Labyad.)

      1. HURBIE

        Precies de 3 die verkocht moeten
        Hoop dat Ajax door gaat
        Mocht het niet zo zijn dan vind ik het nog een geweldige prestatie hoe ver ze zijn gekomen
        Bij de beste 16 van Europa geweldig ?

  2. apeldoorn

    Vamos Ajax! leer van onze broeders uit Barcelona, die hebben twee maal in een week laten zien hoe het moet!

    met bloed zweet en transn naar die sensatie!

        1. Bakkie

          We moeten hopen dat Real er te makkelijk over denkt, dan zouden we er misschien nog een spannende wedstrijd van kunnen maken. Moet je je eens voorstellen dat de 1ste helft rustig voortkabbelt en dat we nét voor rust die 0-1 erin prikken. Dan kan het nog een heel spannende 2de helft worden!

  3. AJAXForever61

    Succes mannen, maakt niet uit wat het gaat worden, ga de strijd aan zoals in Amsterdam en laat zien dat wij godenzonen zijn! Hoop zo dat we doorgaan en missch de Var meehebben! Come on boys, jullie kunnen het!!

  4. ajaxpers

    Ajax schakelt Madrid uit en dan gaan er nog mooiere dingen gebeuren in CL.

Comments are closed.