Ajax krijgt 17.500 kaarten voor bekerfinale

Ajax staat in de finale van de KNVB beker krijgt van de voetbalbond  17.500 kaarten om te verdelen. Ook de tegenstander van Ajax (Willem II of AZ) krijgt de beschikking over dit aantal kaarten. De overige kaarten zijn bestemd voor de KNVB (12 procent), sponsoracties (10 procent) en Stadion Feyenoord (3 procent). Ajax verwacht dat de kaartverkoop medio maart van start zal gaan en om een kaart te bemachtigen dien je in het bezit te zijn van een persoonlijke clubcard. De wedstrijd in de Kuip staat gepland voor 5 mei.

Bron: Ajaxlife

Related posts

41 Comments

 1. De Nees

  OT: Ramos 2 duels geschorst. 2e keer al om dezelfde reden, dan straf je toch dubbel zo hard??

 2. Ajax 1

  En voorrang voor seizoenkaarthouders….persoonlijke clubcard lekker belangrijk. Eerst de seizoenkaarthouders.

  1. Indojood

   Wordt gezellig ouwe. Net zoals vroeger met een Ajax-shirt over de Lijnbaan lopen. Waren nog eens tijden toen je door bepaalde substantiën het gevaar niet zo zag. ?

     1. Iamsterdam2015

      Nee zeker niet. Ging voor het eerst als jochie van 16 in ‘86 naar feyenoord-Ajax, scheet 7 kleuren strond ??? maar man, wat een geweldige tijd was dat komt nooit meer terug……

     2. dickst14

      In de jaren 80 zaten de kroegen op de Beyerlandselaan vol met ajacieden voor de wedstrijd. En buiten het uitvak zaten er nog ongeveer 5000 verspreid in die kuip.

     3. Ajax 1

      Ik kocht altijd een kaartje op de brug bij het stadion. Stonden veel zwarthandelaren. Lekker in vak r of s staan ?

     1. Zlatan4ever

      Top Kevke je bent goed bezig !
      Als ik een keer in 010 ben spreken wij af ….?????‍♂️

 3. vak411

  gunstig Willem 2… AZ kan zich niet sparen tegen pisvee de week voor de finale. moeten vol gas.

    1. Overdwars

     Laatste keer dat ik dat deed was tegen AZ. Zou fijn zijn als die ruiten in de trein er nou eens inbleven, die 010-stakkers in de bosjes gooien namelijk zo gemakkelijk klerenzooi naar binnen!!

 4. Melvis

  Lekker tegen Willem II ipv AZ…..even off topic, laten we snel Calvin Stengs inlijven, anders komt er per week een paar miljoen bij…..wat een heerlijke speler en wat een goal!

  1. FrankiC

   Hij mist nog wat ‘fighting spirit’. Ziet de oplossingen net wat sneller dan de rest en heeft de bal aan een touwtje. Wat een elegance!

  2. FrankiC

   Heb ook speciaal op de linker CV Teun Koopmeiners zitten letten. Speelde niet zijn beste wedstrijd, maar toch iemand om in de gaten te houden. Isak, spits van WII beviel me ook goed.

    1. FrankiC

     Anders jij wel ?
     De kwaliteit van het doelpunt is ongeëvenaard. Zonder kans, uit het niets, zelf gecreëerd, precies en hard. Dat is er weinig gegeven en dan hoef je eigenlijk de redt van de wedstrijd al niet meer te zijn. Nu nog tegen ‘grote’ tegenstanders. Dat is toch altijd een ander verhaal.

 5. Bert Betondorp

  Eindelijk weer eens Ajacieden in de Kuip. Bij goed gedrag van de supporters
  Kan niemand er meer tegen zijn dat dit ooit nog veranderd.
  Leuke finale tegen Willem 2.

   1. Bert Betondorp

    Onzin Moosie, ik dacht alleen aan Feijenoord-Ajax met supporters, altijd

 6. Finidi

  We gaan gewoon voor de dubbel! Triple zal wel niet maar hopen kan/mag altijd haha

 7. Iedereen heeft een mening

  Eens kijken hoe snel de kaarten op marktplaats staan. ????

 8. fjonkman

  17500 ajax supporters, ik hoop dat het nu een keer goed gaat, en ze de boel eens een keer niet slopen. Laat zien dat het ook goed kan gaan! Dan heb je ook wat om over te praten als er weer een klassieker aankomt..

Comments are closed.