There are no ads, please add some


Kishna wordt ploeggenoot El Ghazi bij Lille

Dat Ricardo Kishna op een zijspoor was beland en mocht vertrekken bij Lazio Roma maakten wij enkele weken geleden al bekend. De voormalig Ajacied leek het seizoen af te gaan maken bij Chievo, maar die transfer ketste af. Op de slotdag van de transfertermijn vond Kishna alsnog een nieuwe club. De aanvaller gaat op huurbasis aan de slag bij Lille. De 22-jarige linkspoot wordt aldaar dus herenigd met Anwar El Ghazi, met wie hij al bij Ajax speelde.

Zowel Lazio als de Franse club hebben de transfer via de officiële kanalen inmiddels wereldkundig gemaakt. Kishna komt op huurbasis tot het eind van dit seizoen naar de huidige nummer elf van de Ligue 1. De Fransen vonden de vraagprijs van 10 miljoen om de aanvaller definitef in te lijven iets te risicovol. Mocht de tijdelijke samenwerking inderdaad bevallen, dan kan Lille de optie tot koop in het huurcontract lichten.

Gerelateerde posts

29 reacties

  1. Mooi

   Laat dat nu maar ver achter ons .ik denk dat we er weer 2 spelers bij hebben van top kwaliteit .

  2. HURBIE

   Vond ik ook beter
   Bassie en Adriaan zoeken het maar uit
   Ze komen hunzelf nog een keer tegen Widi

 1. Jimmy1971

  Voor toekomstige talenten die een paar goede wedstrijden spelen en dan gelijk denken dat ze de nieuwe Ronaldo zijn , een goed voorbeeld om ze te laten zien , zodat ze wellicht weer op tijd met beiden voetjes op de aarde komen ..

  1. 11Younes11

   Precies Jimmy1971.
   Al vind ik dat er wel een verschil zit tussen Kishna en El Ghazi. Anwar heeft echt zijn best gedaan om voor zijn kansen bij Ajax te gaan en kreeg eigenlijk gewoon te horen dat hij mocht vertrekken. Kishna ging al veel te snel naast zijn schoenen lopen. Los daarvan denk ik dat El Ghazi veel meer in zijn mars heeft dan Kishna! We gaan het zien, ik slaap er in ieder geval geen minuut minder om dat ze weg zijn bij Ajax

 2. EugAjax

  Lille de satelliet club van Ajax! Wel leuk voor de heren. Zal aanpassen aan nieuwe omgeving misschien makkelijker maken.

 3. Indojood

  Beetje jammer dat ze wat trappen na krijgen hier. Hoop dat ze allebei slagen daar, dat straalt dan ook weer op ons af.

  1. Remco425

   Ik hoop dat Anwar slaagt, hem gun ik het. Kishna interesseert me niet echt, is nooit echt Ajacied geweest en wilde na 3 invalbeurtjes meteen weer weg. Dat gevoel had ik bij Anwar wel, die is wel voor zn kans gegaan. Ik verwacht dat Anwar ook wel veel gaat spelen, in tegenstelling tot Kishna.

 4. Erwin1995

  Always…..met vleugels. Succes Lille. (Toch heeft Anwar ook pech gehad, van Traoré had hij het gewonnen, maar niet van Kluivert en/of Nemes.)

  1. KBouter

   Tja….aan de andere kant staan wij nog tot onze 67ste te zwoegen, en sommigen ook nog in een ploegendienst met vrij zware arbeid.

   Die gast gaat met zijn 35ste lekker op zijn bootje..glas bier in zijn éne hand..lekker wijf ernaast…lekker voor de kust van Monaco dobberen!

 5. -buitenkantje rechts-

  Kischna.. Hebben ze hem toch nog kunnen slijten.. Dat moet je hem nageven, Raiola zorgt altijd dat zijn klanten weer een plekje krijgen.

 6. Wembley71

  Voetballoopbanen eindigen wel heel erg vroeg tegenwoordig lijkt het zo en idd ga maar lekker dobberen voor de kust van Saint Tropez met een lekker wijf die vooral van je bankrekening houdt. Top leven……..

 7. jonk supporter

  Lekker Ajax spelers beetje afzeiken. Als mensen hier zelf een beurt krijgen is de wereld te klein.

 8. Bigboss

  Ik vind net best als ze hier maar weg blijven. Als ze met hun mond en maniertjes net zo geod waren als met de benen hadden we er twee toppers aan gehad

 9. afcadeluxe

  en mochten zij heimwee hebben,pal naast het stadion plakt een ajaxsticker op een lantaarnpaal,kunnen ze 1kaarsje branden ofzo

Reageren is niet mogelijk.