There are no ads, please add some


Ajax breidt eSports-team uit met Nederlands Kampioen FIFA 17; ADO ontslaat eSporter omdat het een Ajax-supporter is

De transfermarkt is inmiddels gesloten maar toch heeft Ajax nog een versterking aangetrokken. Dani Hagebeuk gaat het Ajax eSports-team versterken. Met Koen Weijland haalde Ajax eerder al een drievoudig wereldkampioen binnen en met Hagebeuk voegt Ajax daar nu de regerend Nederlands kampioen FIFA 17 aan toe. 

Directeur Edwin van der Sar is verheugd met de komst van Hagebeuk en laat weten dat het binnen de ambitie van Ajax past. ‘Een dubbele bezetting is, ook bij eSports, belangrijk om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Dani is talentvol en heeft dit jaar veel toernooien op zijn naam geschreven, waaronder het Nederlands Kampioenschap. Koen is daarnaast belangrijk met zijn aanvoerdersrol binnen het team’. Hagebeuk zelf is ook in zijn nopjes met de aanstelling bij Ajax. ‘Ik ben mijn hele leven al Ajax-fan. Op een bepaald moment kom je erachter dat voetballen bij Ajax te hoog gegrepen is. Des te mooier natuurlijk dat ik op deze manier het rood en wit van Ajax toch mag vertegenwoordigen’.

Bron: Ajax.nl

Update: ‘ADO ontslaat eSporter’
Nog geen kleine week geleden werd Andries Smit door ADO Den Haag aangesteld om namens de Hagenaars deel te nemen aan de E-Divisie. Smit staat echter alweer op straat: Reden zou zijn dat ADO er achter is gekomen dat Smit supporter is van Ajax. “Ik ben heel trots”, zei Smit vorige week nog tegenover Omroep West. “Ik ben blij dat ik Den Haag mag vertegenwoordigen. FIFA is op dit moment natuurlijk vrij groot en het heeft een heel groot bereik bij jongeren. Ik denk dat dit een mooie stap is voor ADO om meer jongeren op de tribune te krijgen. Ik wil een band krijgen met de mensen hier en ik wil het goed doen in de Eredivisie.” Helaas dacht de Haagse club er dus iets anders over. Triest volk!

Gerelateerde posts

14 reacties

 1. FrankiC

  En weer terug naar waar het eigenlijk om gaat. Geef dye jongens maar een eigen app clubje!

  1. Ajaxslied

   Lees en reageer dan gewoon niet. Er zullen zat jonge Ajax fans zijn die dit wel interessant vinden.

   1. FrankiC

    Ik dacht even dat er iets mis was met mijn reactievermogen, maar gelukkig zijn de andere reacties nagenoeg gelijk aan die van mij. Gaat over ‘gamen’ en niet over voetbal.

    1. Ajaxslied

     Het gaat over het merk club en bedrijf Ajax. Dus ja er is iets mis als je dat niet eens begrijpt.

 2. Widi

  Pfffff die van der Sar leent zich ook maar overal voor. Het zou niet gek zijn als een van de directeuren ook wat cynisme in zich heeft.

 3. EugAjax

  Je kan het leuk vinden of niet (ik ben geen fan) maar dit word booming. Ajax gaat gewoon mee in de tegenwoordige tijd. Het zal later een kans zijn op extra inkomsten. En wie weet is dit de enige manier nog om beker met grote oren in bezit weer te krijgen😃. Ik ga jullie niet volgen toch succes en verdedig onze kleuren zo goed als kan!

Reageren is niet mogelijk.