Geen optie tot koop Norwich City; Definitieve transfer voor Dijks bespreekbaar bij promotie

Norwich City heeft bij de huur van Mitchell Dijks geen optie tot koop bedongen, zo meldt De Telegraaf vandaag. Volgens de zaakwaarnemer van de linksback wil Dijks geen transfer maken omdat hij niet al te lang op het tweede niveau wil voetballen. Indien hij er in slaagt om met Norwich City te promoveren is het voor Dijks pas bespreekbaar te kijken naar een definitieve transfer. Promotie lijkt echter momenteel ver weg; Norwich staat momenteel slechts op de achtste plaats met een forse achterstand op de koplopers. De verwachting is dat de definitieve huur vandaag afgerond wordt; zie eerdere bericht.

Related posts

49 Comments

    1. Litmanen

      Slim? Norwich is een fantastische club, niveau Heerenveen/Twente, alleen met een veel grotere achterban.
      Dijks lijdt aan hoogmoedswaanzin.

      1. Widi

        Bij Norwich City komen gemiddeld 26.000 toeschouwers. Bij Twente tegen de 30.000. Dus dat die club een veel grotere achterban heeft, betwijfel ik.

  1. Widi

    Hoe dan ook wordt hij verkocht in de zomer. Dit is echt geen verhuur om hem beter te laten worden. Dit is een verhuur om vast van hem af te zijn.

      1. -buitenkantje rechts-

        Ik vind het onbegrijpelijk dat je een linksback verkoopt terwijl he ern omgebouwde linksback hebt staan.. Hetzelfde voor de vleugels.. je hebt problemen op de vleugels, maar verkoopt El Ghazi zonder dat er een vervanger tegenover staat. (Tot nu toe)

        1. KBouter

          Ik vermoed dat er wel een back bijkomt, of in het nieuwe seizoen, die het Sinkgraven lastig gaat maken.

        2. Litmanen

          BR, die omgebouwde back liet gister weer zien hoeveel meer voetballer is dan Dijks.
          Als je daar liever Dijks hebt staan dan ben je niet echt een liefhebber.

          1. KBouter

            Juist Litmanen, en als je weet dat Ajax 70% van de wedstrijd balbezit heeft, dan heb je aan een technisch mee voetballende back zoals Sinkgraven veel meer aan dan aan een statige Dijks.

          2. -buitenkantje rechts-

            Hou toch op.. heb weer een hopeloze voorzet van Sinky gezien.. een pass door het midden vd verdediging wasrdoor de defensie in problemen kwam.. weer een aantal keren verkeerd opgesteld.. meerdere keren had Schaken vrij spel.. Puinhoop linksachter! Snel verkopen.. vanaf zijn komt al een grote teleurstelling.. en hopeloos overbodig

  2. -buitenkantje rechts-

    Ik merk een verschil tussen toekomstbeeld van Dijks bij Ajax en van Ajax over Dijks..

      1. -buitenkantje rechts-

        Dijks denkt in ieder geval nig toekomst bij Ajax te hebben.. Wie weet.. onder een nieuwe coach. Ook coaches zijn passanten.

        1. Widi

          Je lijkt een enorme fan van Dijks. Niks mis mee dat je het voor hem opneemt. Maar in een Ajax shirt ga je hem niet meer zien. Misschien ooit lucky Ajax. Al betwijfel ik dat zelfs.

          1. -buitenkantje rechts-

            Ik vind dat Bosz niet de beste spelers opstelt en willekeurig is in zijn keuzes.. Sinkgraven linksback is daar een vb van..

  3. EugAjax

    Ik vind het een normale en goede uitleg van Dijks waarom hij wel verhuurd wil worden en niet verkocht aan Norwich. Hij wil op hoogste podium acteren en zo hoort dat voor een sportman. Realistisch of niet daar komt hij dan vanzelf achter. Succes komend half jaar en hopelijk kan je je in picture spelen voor een echte transfer komende zomer

  4. Iamsterdam2015

    Als Dijks alles op een rijtje heeft trekt hij zelf de stekker uit zijn periode bij ajax. Jongen heeft nooit verslonst of wat dan ook maar blijkt toch niet helemaal het niceau aan te kunnen. Geeft niet maar is wel de waarheid. Heerenveen, twente of AZ zullen heel goed bij hem passen. Succes kerel in de UK.

  5. Jimmy1971

    Dijks gaat nu ondervinden dat dit zijn nivo is , dus hij zal erin mee moeten of zich op de NL subtop moeten gaan richten !

  6. Slingertje.

    In Nederland wordt altijd denigrerend gedaan over het 2e niveau in Engeland maar de top 5 van de Eredivisie wordt geen kampioen in de Championship want ze zullen het verliezen op het fysieke vlak daar.

    1. Jimmy1971

      Dat bedoel ik Slingertje , premier leage is echt te hoog voor Dijks , al denkt hijzelf van niet ..

    2. KBouter

      Ben ik het niet mee eens, ik weet bijna wel zeker dat Ajax of psv daar in dat tweede divisie gewoon kampioen gaat worden.

      Kom op zeg…wat lul je nu??

  7. JohnDoe77

    Van Willem II naar Norwich met tussenstop Ajax; gewoon doen! Gaat hij in salaris ook geen spijt van krijgen!

  8. jonk supporter

    Gewoon een divisie lager spelen is het. Daar kan een sportman met ambities toch nooit blij van worden. Wel slim om verhuur te doen van hem.

  9. Indojood

    Ben geen fan van Sinkgraven maar nog minder van Dijks. Komt veel te kort. Zou graag Riedewald op linksback zien.

  10. jonk supporter

    Was wel schrijnend hoe Sinkgraven er gisteren op snelheid een aantal keren compleet werd uitgelopen.

    1. Widi

      Dijks is zeker niet sneller. In Jonk Ajax en onder 19 loopt er ook geen. Dus moet de scouting er 1 leveren deze zomer.

      1. -buitenkantje rechts-

        Komkom Widi… Dijks is een van de snelsten bij Ajax.. Dat weet jij ook. In ieder geval véél sneller dan Sinkgraven.

Comments are closed.