‘Roda in gesprek met Serero, maar die houdt transfer vooralsnog af’

Thulani Serero maakt mogelijk op de valreep voor het einde van de transfermarkt alsnog een transfer. De middenvelder is volgens Dagblad De Limburger in gesprek met Roda JC over een mogelijke overgang naar Kerkrade. Roda JC haalde al een reeks versterkingen, maar zou met Serero nog een gevestigde naam willen binnen halen die er direct kan staan.

Volgens Telegraaf journalist Mike Verweij ziet Serero een overgang naar Roda JC vooralsnog echter niet ziet zitten, zo meldt Verweij op Twitter. De middenvelder kon een contract tekenen voor naar verluidt hetzelfde salaris als bij Ajax. Verweij vind het dan ook ‘Bizar dat Roda hetzelfde salaris als bij Ajax kan bieden’. Saillant detail: Komend weekend speelt Ajax in Kerkrade tegen Roda.

Related posts

40 Comments

  1. Ronald96

    Goeie speler voor Roda. Gun hem van harte een transfer, heeft naar mijn weten nooit lopen klagen in de media.

      1. De Ajacied

        Serero mag van mij helemaal zelf weten wat hij doet of wil.
        Hij is echt top als prof, nooit geen gezeik gehoord van deze dappere kabouter,
        Hij verdient het beste
        Dus is het Roda niet in zijn ogen dan blijft hij toch lekker in Amsterdam hopelijk heeft Bosz hem nog een nodig.
        Succes Thulani
        ❌❌❌

  2. De seijs

    Apart dat serero dit niet wil. Salaris is toch het zelfde en hij kan wekelijks spelen. Is er na ajax dan voor hem geen andere mooie club?

    1. f-side64

      dan vind ik heereveen geschikter dat kerkrade is 1 pokke eind rijden en altijd maar strijden tegen degradatie.

    2. KBouter

      Nou..RodaJC is dus geen andere mooie club, ik kan me wedstrijden herrineren het laatste seizoen, dat jij daar geen supporter van wil zijn.

      Wat betreft hetzelfde salaris is vreemd, of Serero verdiende bij Ajax het minimum, of Roda gaat weer boven het budget leven om vervolgens weer in de problemen te komen.

      Het enigste voordeel is dat Serero weer aan het pielen komt, maar dan tekende ik een contract voor 1.5 jaar met optie dat ik na dit seizoen voor een gelimiteerd bedrag weg kan naar een betere club.

  3. Widi

    Toch benieuwd wat alle forumleden die Serero heel zielig vonden en Ajax onmenselijk, nu gaan zeggen….

    1. Remco425

      Hij lijkt er nu toch echt zelf voor te kiezen om niet te spelen inderdaad. Vreemd. Ik bedoel, Roda is natuurlijk niet bepaald een geweldige club, maar spelen is spelen. Dat kan je in ieder geval weer in de picture komen. En dat voor hetzelfde salaris als bij Ajax.

    2. Charka53

      Serero is een goede voetballer maar voor Ajax net niet goed genoeg , jammer voor hem , nu hij een kans zou krijgen bij Roda en zelfs niets in salaris moet inleveren vindt ik hem zielig .
      Maar ik begrijp hem ook wel als hij denkt als Roda het niet red speel ik in de Jupiler League daar heb ik geen zin in . En. dat gun ik die jongen ook niet.

        1. Litmanen

          Nee, maar de vraag was: hoe is het mogelijk dat Roda hetzelfde salaris kan betalen….

          1. Widi

            Nee. Ik vroeg me af wat mensen zouden gaan schrijven die Serero zielig vonden en Ajax onmenselijk. Daar reageerde jij op volgens dit forum. Dat kreeg ik door. En dat jij als enige beweert dat Ajax hem weinig betaalt en Roda dus ook niet veel, stoort je vast niet. Je neemt meestal eenzame posities in hier. Ik redeneer altijd vanuit Ajax en niet vanuit spelers. Spelers zijn passanten. Serero ook.

  4. Geroldkohlen

    zou een hele goede zet zijn van Roda ! en serero moet gewoon weer lekker gaan voetballen.

  5. FrankiC

    Roda spreekt wat mij betreft niet echt tot de verbeelding; althans er zijnin de eredivisie wel 15 clubs waar ik liever zou spelen, maar het is mij onduidelijk of hij zoveel te kiezen heeft. Roda heeft daarentegen precies een man als Serero nodig.

  6. -buitenkantje rechts-

    Als eens geschreven dat Serero niet speelt vanwege zijn salaris.. Andere clubs zijn niet bereid dit te betalen. Serero wil niet inleveren en blijft daardoor buiten spel. Als Roda hetzelfde salaris wil betalen moet deze transfer toch lukken..

  7. Erwin1995

    Zie hem liever naar Heerenveen toegaan. Mooie club met vaak aanvallend voetbal, i.p.v. naar een club die altijd speelt voor handhaving met slecht voetbal. Maar waar hij ook heen gaat, alle succes gewenst!

  8. EugAjax

    Volgens mij is het Serero zijn goed recht om niet te kiezen voor Roda JC. Het is wel zo dat dit in verleden al paar keer gebeurd is (vaak met salaris als reden). Het ligt dus zeker niet alleen aan Ajax dat hij nog steeds bij ons is. Nu kan hij voor zelfde salaris maar wsl vind hij club niet goed genoeg of vind hij spel niet goed bij hem passen. Ik ben benieuwd hoe zich dit ontwikkelt. Je hoort niks meer over Celtic bijv. Werd hij ook aan gelinked. Die Rus roert zich iig wel meteen bij Roda als je Serero zelfde wilt bieden als bij Ajax

    1. KBouter

      Klopt..het is inderdaad zijn goed recht om bij Ajax te blijven, domweg omdat hij nog onder contract staat.

      Maar dat neemt niet weg, dat hij en velen andere forumleden nu niet meer gaan zeiken over het onmenselijke gedeelte van Ajax, want hij wil zelf blijven.

      Het is gewoon een feit bij Ajax ( en geef ze eens ongelijk, ze willen iets geld terug) dat bij einde contract je of bijtekent..of verlengt..of je gaat op de tribune voor een jaar. Gratis weglopen is bijna verleden tijd bij clubs die nog iets van de transferwaarde terug willen.

      Hij heeft nu zijn kans gehad om weer te spelen, maar kiest waarschijnlijk toch weer voor de tribune!

      1. EugAjax

        Kbouter hier ben ik het eens. Ajax is niet onmenselijk naar Serero toe. Hij wil zelf vaak niet weg.

  9. Jimmy1971

    Ook onze dappere Serero zal toch eens eieren voor zijn geld moeten kiezen , de clubs staan blijkbaar toch niet in de rij voor hem ..

    1. -buitenkantje rechts-

      Vanwege zijn salaris dat hij niet kwijt wil raken.. zijn goed recht trouwens..

        1. -buitenkantje rechts-

          Klopt.. maar zijn salarisstrookje is se reden dat clubs geen interesse tonen.. zou deze mogelijkheid maar met 2 handen beetpakken als ik Serero was.

  10. JohnDoe77

    Ach, voor hem een prima club en wij moeten ook van een Roda met Serero kunnen winnen toch?

  11. Kuijff

    Ik snap dat hij wil blijven. Roda is onder zijn niveau, koopt nu met het geld van een Zwitserse Rus een vreemdelingenlegioen bij elkaar, waarbij de kans groot is dat het moeizaam zal lopen. Speel je dan maar eens in de kijker bij een écht leuke club…

    Wat hierboven ook vergeten wordt, is dat hij helemaal niet weg wil. Serero wil bijtekenen, maar Ajax biedt niets. In die situatie blijf ik verbanning naar de tribune een onterechte keuze vinden.

    1. f-side64

      ja is zeer onbeschoft van ajax hoe ze met mr. serero om gaan ze moeten zich dood schamen van de trainer tot de rvc.

  12. jonk supporter

    Volgens mij er geen contract om bij te tekenen hoor. Totaal niet van toepassing.

  13. Emilio4Ajax

    Serero heeft mischien zn busrijbewijs gehaald en Roda heeft iemand nodig om de bus te parkeren…?

Comments are closed.