‘Ajax verwacht papierwerk El Ghazi en Dijks maandag af te ronden’

Het Parool weet te melden dat Ajax verwacht de verkoop van Anwar El Ghazi en verhuur van Mitchell Dijks maandag af te ronden. Dan zou het papierwerk van de transfer van El Ghazi afgehandeld moeten zijn en het mondeling akkoord met Norwich City over de overgang van Dijks ook schriftelijk in orde moeten zijn gemaakt, aldus de krant o.a. via Twitter.

Related posts

40 Comments

  1. JustinW

    ik hoop voor El Ghazi een mooie carrière jammer dat hij al zo snel weggaat. ik hoop wel dat ze eens werk maken voor een nieuwe aanvaller!!

    1. De Ajacied

      Ik verwacht goeie versterkingen, dat papierwerk geloof ik allemaal wel,
      De supporters zijn dadelijk weer de dupe let op mijn woorden
      ❌❌❌

    1. Charka53

      Dat zit er wel in buitenkantje maar misschien komt hij daar wel weer tot zijn recht , ik hoop het voor hem.

    2. Geroldkohlen

      denk het ook BR, al gaat het om een verhuur! hoop wel dat ajax een nieuwe linksback gaat halen aankomende zomer, binnen 2 a 3 dagen mag ook maar zal niet lukken denk ik. en het is verdacht stil omtrent het aantrekken van een vleugel aanvaller.

      1. -buitenkantje rechts-

        Het blijft stil, omdat er niks komt denk ik Gerold..
        Onbegrijpelijk.. ptoblemen op de vleugels en je verkoopt een vleugelspeler! Problemen met de back positie en je verhuurt je linksback!
        Waar is hier het beleid?

  2. KBouter

    Dit sujet einde van Dijks bij Ajax, en daar hoeven we ook niet rouwig om te zijn. Zal denk ik voor het nieuwe seizoen een linksback bijkomen dié het gast uitvechten met Sinkgraven.

    Meestal met spelers die verhuurd worden en terugkomen is einde oefening, zie als laatst Andersen en daarvoor met Castillion.

    Oja…Ronald de Boer ging wel goed-)

    1. -buitenkantje rechts-

      Onder FdB gewoon badisspeler hoor KB.. Dus zo dramatisch was de terugkeer van Dijks niet.

      1. KBouter

        Met respect BR…dat vind jij…ik heb altijd Dijks een doodloper gevonden met een zeer beperkte traptechniek.

        Het enigste voordeel wat Dijks had, was zijn postuur en lengte, maar koppend ook geen top. Heeft ook niet voor nx nog geen denderende interlands achter zijn naam staan, of hebben die Bondscoaches het allemaal mis!

        1. -buitenkantje rechts-

          Sunkgraven ook niet.. Veltman laatste tijd ook niet.. Viergever ook niet..
          Succesvolle terugkeer hangt niet af van wat ik er van vind, maar de coach..
          Dijks was na zijn terugkeer gewoon basisspeler.. Dus een succesvolle terugkeer.

          1. KBouter

            Trouwens…ik had het over een eventuele terugkeer na Norwich, dat hij hierna niet méér terugkomt. Dat dit einde verhaal is, en ja voor hem was zijn terugkeer onder FdB wel succesvol, maar toen hadden ze een andere kijk op aanvallende visie.

  3. Ajaxnr1

    Nul opties naast Sinkgraven op LB, en dan de wisselspeler verhuren. Soms krab ik me echt achter de oren vanwege het transferbeleid..

  4. Ajaxnr1

    Eventuele transfer Larsson zal er ook wel weer niet in zitten, blijven we dus zitten met een beperkt aantal spelers op de flanken, o.a. een blessure gevoelige Younes, en Cerny die ook al weken niet fit is..

  5. Brokamp

    Dalyey blind heeft toch ook geleerd bij Groningen. Met verhuur hoeft op zich niets mis te zijn. De spelers kunnen zich wel ontwikkelen en komen dan terug of worden alsnog verkocht.

    1. vak411

      Idd, verhuur niet altijd negatief. Vertongen en Vermalen… maar Dijks voor 2e of 3e keer zelfs.. ik weet het niet.. sterke jongen maar als je de bal in een wedstrijd 30 keer voor slingert en er komt er geen een aan… en dat een jaar lang.. dan kom je te kort.

      1. Widi

        Dit is geen verhuur om te kijken of hij beter wordt. Hij heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld.

  6. EugAjax

    Dat lijkt me logisch want deadline nadert?. Overigens heren succes bij jullie nieuwe club laat zien dat je van de mooiste club van de wereld komt. En zorg dus voor reclame! Wel idd apart dat Dijks Norwich nu wel goed genoeg vind. Maar komt wsl door verhuur en geen definitieve overname. Hopelijk voor hem hebben die fans het daar niet gelezen…succes

  7. JohnDoe77

    Waar blijft het nieuws dat we ook voor een dikke inkomende speler het papierwerk rond hebben?!?

Comments are closed.