There are no ads, please add some


Prijsvraag: Win het originele Ajax-trainingspak

1007prijsvraag_trainingspak

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal een foto van de laatste competitie thuiswedstrijd tegen Excelsior. Opnieuw is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Denk jij het te weten wie het is? De winnaar ontvangt het originele nieuwe trainingspak van Ajax! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen, ook voor sinterklaas, ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

1029ajax-excelsior_prijsvraag
Wie is de verborgen Ajax-spelers op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zondag 20 november a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op maandag 21 november gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Gerelateerde posts

6 reacties

Reageren is niet mogelijk.