Eurosport lyrisch in analyse: ‘Bazoer past perfect bij Arsenal’

0319ajax-dnipro_bazoer

Riechedy Bazoer zou perfect bij Arsenal passen. Dat schrijft althans het Britse Eurosport. Volgens het Britse medium zou de dynamische middenvelder van Ajax in Londen perfect achter aanvallende middenvelders als Santi Cazorla kunnen spelen.

Bazoer wordt door de analisten van Eurosport geroemd om zijn aanvallende instinct en zijn stijl wordt vergeleken met die van Juventus-speler Paul Pogba. ‘Hij heeft snelle voeten en een uitstekende dribbel techniek. Zijn lichaam is in staat om heel snel te draaien. Hij is weliswaar een verdedigende middenvelder, maar is niet het traditionele type. Hij zou dan ook perfect passen bij Arsenal en Wenger om aanvallende spelers als Santi Cazorla in stelling te brengen en om de aanvallende gedachte uit te voeren op een verdedigende positie. Hij is een prototype Arsenal-middenvelder in de maak’, aldus Eurosport.

Zie ook eerdere bericht: ‘Arsenal richt pijlen op Bazoer’

Bron: Eurosport

Related posts

30 Comments

  1. AFCA my World

   No Way dat hij weggaat, hij en zijn moeder (zeker niet onbelangrijk) zullen de juiste tactiek bepalen in zijn loopbaan,daarom vertrek hij (nog) niet,bij Ajax heeft hij een basisplaats en hangt tegen Oranje aan. Over enige tijd valt er dan zeker over een transfer te praten maar dan wel voor een mooie (grote) som !

  1. Mijn Club

   Twee jaar? Minimaal 4 jaar, anders sneeuw je toch onder in het buitenland. Je ziet nu al de enorme terugval bij Memphis! (Die de eredivisie zogenaamd ontgroeid was, na 1 goed seizoen)

 1. pietprecies

  Ach, als Wenger belt met Marc netto dan brengt Marc hem zelf nog naar Londen want Wenger is zo n aardige vent en heeft ook nog eens yaya Sanogo aan ons verhuurd!

 2. dioajax

  over twee jaren is hij weg…alles rond voetbal gaat over geld…het is niet meer als vroeger en jonge spelers nu hebben van alles…autos geld enz…en ajax moet veranderen en een echte team opbouwt en niet alles verkopen voor geld…ik wil een echte ajax zien en de spelers alles geven voor het beste en spelen voor het shirt met hun hart en niet voor het geld…

 3. Velibor

  Als hij over een jaar of 2 zou kunnen kiezen dan niet naar Arsenal want daar is het altijd net niet,zou als ik hem was of naar Manchester United gaan of Barca en misschien Real Madrid en dan nog kijken wie er op dat moment coach is.

  1. Velibor

   Of Bayern München maar laat hij voorlopig maar fijn beetje ervaring opdoen bij ons lijkt me beter voor hem en voor Ajax.

 4. Geroldkohlen

  nogmaals als je ze hem nu willen hebben moeten ze 1. 60 miljoen betalen 2. we willen ozil en welbeck erbij 3. neem die sanogoal mee terug! dan kunnen we praten nogmaals, zoniet kom maar over 5 jaar terug dan kost hij 95 miljoen!!

 5. HURBIE

  In het begin spelen ze goed en na dit soort berichten gaan ze alleen maar in de wolken lopen en denken ze dat ze het helemaal gemaakt hebben en word hun spel minder

 6. woody79

  laat het nederlandse voetbal niet helemaal naar de klote gaan en stop de verkoop van dit soort megalomaan goede spelers ( in wording )

 7. Remco425

  Vooral die laatste 3 woorden zijn belangrijk: in de maak. Ze geven dus aan , nu nog niet. Ik ben het wel met de analyse eens. Alleen hoop ook ik dat hij nog een paar jaar en liefst voor altijd bij ons blijft.

 8. roytjuh

  duidelijk nog 3 of 4 jaar blijven.. en als jij zo op pogba lijkt dan ook voor 80 mil verkopen

 9. Ramon1

  Barcelona city arsenal munchen ik zie toch echt alleen maar echte topclubs die bazoer interessant vinden die gaat echt niet baar Newcastle ofzo is die veel te goed voor

Comments are closed.