‘Arsenal richt pijlen op Bazoer’

0820ajax-jablonec_bazoer

Riechedly Bazoer is dit seizoen basisspeler bij Ajax en heeft met zijn prima spel zelfs al aangeklopt bij het Nederlands Elftal. Wat dat betreft zit de 19-jarige middenvelder in een behoorlijke opgaande spiraal wat inmiddels al geleid heeft tot belangstelling van topclubs als Barcelona, Juventus en Manchester City. Aan dat rijtje kan volgens de Daily Mirror nu ook Arsenal worden toegevoegd.

De club uit Londen zou inmiddels al meerdere malen scouts hebben gestuurd naar wedstrijden van Ajax. Arsenal trainer Arsene Wenger zou in Bazoer een welkome versterking zien op zijn middenveld en het is algemeen bekend dat de trainer jonge talenten snel een kans geeft in de Premier League. Overigens ligt Bazoer nog tot 2020 vast bij Ajax dus zal er een flinke transfersom op tafel moeten komen voor het ‘Dutch Wonderkid’ zoals Wenger Bazoer nu al betiteld.

Bron: Daily Mirror

Related posts

39 Comments

  1. De Ajacied

   Zeker afblijven
   Ze zien bij Arsenal dat wij betere spelers hebben als hun jeugd, neem Sanogo is natuurlijk niet veel, en Bazoer is nu al een topper, toch? Mooi nog 2 jaar blijven en dan voor de HOOFDprijs verkopen minimaal 35 miljoen ⚽️⚽️

 1. Ajacied1996

  Leuk voor Bazoer! Maar hopen dat ie verstandig is en nog minimaal 2a3 jaar blijft!!

  1. Didron

   Hij heeft zelf al aangegeven nog een aantal jaren te (willen) blijven… Laten we hopen dat hij te behouden valt!! Zou doodzonde zijn wanneer hij (snel) vertrekt!

   1. Sazzz

    maar in het buitenland is Arsenal wel verreweg de beste optie. Wenger kan zo’n jongen echt verder ontwikkelen

    1. Remco425

     Klopt, wilde ik ook net schrijven. Bij die andere clubs krijgt hij waarschijnlijk geen kans, terwijl Wenger de perfecte coach is voor een jonge speler.

   1. Bram ajax

    Voor Pogba hadden bepaalde clubs ook 150mil over en hij is 22. Bazoer net 19 oftewel 200mil?!

 2. Afca tino

  Gewoon een keer 40m eisen. Premier legeau koopt alle talenten op!! Om gek van te worden. Mede mogelijk gemaakt door het corrupte FIFA systeem

  1. Ajax nr 1

   Zeker!!!Opzouten dat Arsenal. Laat Bazoer eerst nog maar een paar jaartjes bij ons Ajax blijven en doorgroeien. Over een paar jaar is hij een vermogen waard. Dus houden laat dat Arsenal maar lekker ergens anders gaan shoppen. Deze jongen heeft echt talent dus inversteer nu in hem hij betaald zich wel terug.

  2. BobbyHaarms

   Dat is ie nu al voor zijn leeftijd. Grootste talent sinds jaren wat er bij ons rondloopt. Praten mag altijd natuurlijk, maar het is wel de bedoeling dat ze daarna met sterretjes in hun ogen terugkeren naar Engeland als ze het transferbedrag horen van Ajax.

 3. paullus

  Een geluk dat hij een lang lopend contract heeft
  Dus word de Hoofdprijs
  Al hoop ik dat hij nog jaren blijft

 4. Slingertje.

  Het zal niet alleen bij Arsenal blijven ben ik bang. Als hij maar niet naar Chelsea of Man.Shity gaat want dan beland hij zeker op de bank. Maar zover is het nog lang niet dus laten we maar hopen dat hij de keuze maakt om bij Ajax te blijven.

 5. Amoebe

  Ik snap niet waarom sommige 40 miljoen een reden vinden tot verkoop. Wanneer is het dan genoeg?

  De club is financieel toch erg gezond….geen reden om te verkopen en dus investeren in het elftal en die jongen proberen te houden.

  Uiteindelijk gaat hij echt wel weg en vang je genoeg..,voor nu gebruik maken van zijn kwaliteiten en proberen het elftal op de rails te krijgen.

  Ps en hem meteen het volkslied leren 🙂

  1. Remco425

   Mee eens Amoebe. Er is geen bedrag dat het verlies van een talentvolle speler goed kan maken.

 6. San Marco

  Voorlopig nog niks te halen!! We willen nog minimaal 2 a’ 3 jaar van hem kunnen genieten!

 7. Hazez

  Bazoer leest deze berichten ook hoop dat hij nu wel met beide benen op de grond blijft en zijn kop niet gek laat maken je hebt gezien bij cillessen en ManUnited hij is na het afketsen van een transfer niet beter gaan keepen … Dus het gaat toch in die koppies zitten .

 8. Wouter

  Laat de spelers op het veld in Amsterdam. Op de bank staat genoeg. We willen resultaat op het veld

 9. Kingerwin

  Rustig jongens, Bazoer is een slimme gozer (zie keuze Ajax ipv PSV). Die gaat echt de komende 2 jaar nog niet weg

 10. knudde32

  Ajax doet het zelfde in Nederland en bv Denemarken talenten weg kopen dus niet janken als grotere clubs dat ook bij Ajax proberen

 11. Rene1964

  Ik zie Marc zich al rijk rekenen: ‘kan ik 4 miljoen vragen, 5 misschien?’
  ‘Ruilen voor Sanogo?’ … ‘ hmmmmmmmm ‘
  100 mln, niks minder! Maak ’s een keer een statement als Ajax zijnde, tenminste mocht je nog enig ambitie hebben en niet puur aan het opleiden zijn voor anderen.

  1. Rene1964

   Maar allereerst BOUWEN AAN EEN INTERNATIONAAL WAARDIG TEAM !! (Excuses voor de hoofdletters, maar ’t moest ff)

Comments are closed.