Jong Ajax verliest van FC Den Bosch: 4-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch met 4-2 verloren. Na zeventien minuten wist Ahannach de score te openen voor de thuisploeg maar nog voor rust wist Jong Ajax de achterstand om te buigen in een voorsprong via Hato en Hlynsson. Ongewijzigd begonnen beide ploegen aan de tweede helft en daarin viel al snel de gelijkmaker via Konings. Diezelfde Konings was even later opnieuw trefzeker waardoor Jong Ajax op zoek moest naar de gelijkmaker. Met het inbrengen van Sontje Hansen, Amourricho van Axel Dongen en Gabriel Misehouy zocht Jong Ajax de aanval maar het was Hammouti die de wedstrijd wist te beslissen en hij tekende voor de eindstand: 4-2.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Regeer (77. Van Axel Dongen), Aertssen, Warmerdam, Hato (58. Gooijer); Vos (82. Misehouy), Fitz-Jim (76. Hansen), Hlynsson, Rasmussen, Lucca, Martha

Related posts