Jong Ajax blijft steken op gelijkspel tegen Jong AZ: 1-1

Jong Ajax heeft donderdagavond het tweede competitieduel van deze week gelijkgespeeld. De ploeg van John Heitinga mocht aantreden tegen Jong AZ en kwam vlak voor rust op voorsprong via een treffer van Rasmussen. In de tweede helft gaven beide teams weinig weg en had Jong AZ de kans op de gelijkmaker maar Allouch schoot op de lat. Toch wist de thuisploeg de gelijkmaker te scoren maar had daarbij de hulp nodig van Donny Warmerdam die een overtreding maakte in het strafschopgebied. Reverson faalde niet oog in oog met De Graaff en zo eindigde het duel in 1-1. Jong Ajax komt de komende weken niet in actie in de Keuken Kampioen Divisie. Op 11 december spelen de Ajacieden weer een wedstrijd, dan neemt de ploeg van Heitinga het om 14:30 uur op sportcomplex de Toekomst op tegen Jong Utrecht.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Gooijer, Aertssen, Warmerdam, Hato; Vos (46. Misehouy), Regeer, Fitz-Jim; Rasmussen, Hansen, Hlynsson (80. Martha)

Related posts