‘Sontje Hansen gelinkt aan mogelijke overstap naar Vitesse’

Volgens De Gelderlander wordt Sontje Hansen gelinkt aan een mogelijke transfer naar Vitesse. De krant maakt melding van een ‘machtsblok’ bij Vitesse van makelaarskantoor Wasserman van Rob Jansen. Ook Philip Cocu zit in de stal van Jansen, evenals assistent-trainer Chris van der Weerden en Theo Janssen.  Diverse versterkingen voor het zeer tegenvallende Vitesse worden genoemd waaronder psv-er Marco van Ginkel en dus ook Sontje Hansen. Hansen staat bij Ajax nog slechts onder contract tot medio 2023. Mocht Ajax niet snel het contract van de aanvaller verlengen maar toch nog geld voor hem willen vangen dan is een winterse transfer de laatste mogelijkheid daartoe.

Dit seizoen speelde Hansen, die naast Brian Brobbey en Nacir Unuvar al jaren wordt genoemd als toptalent, zijn wedstrijden voor Jong Ajax. Hij kwam tot nu toe in twaalf duels in actie. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en drie assists. ‘Hansen is een ander potentieel doel uit de Wasserman-portefeuille. Vleugelspits van Jong Ajax. Begenadigd talent’, aldus De Gelderlander. Hoe concreet de interesse werkelijk is wordt niet beschreven.

Related posts