Ajax gaat vol voor Ocampos; VI bevestigt informatie uit kamp-Ziyech dat het onzin is

Lucas Ocampos moet de vervanger worden van de voor 100 miljoen euro naar Manchester United vertrekkende Antony, zo meldt onder andere De Telegraaf. De Braziliaan werd maandagavond gezien op het trainingscomplex van de club en zou zijn medische keuring hebben ondergaan. Er werd door Di Marzio al geroepen dat de transfer van Ziyech al rond was maar Freek Jansen bevestigt bij Voetbalpraat hetgeen wij gisteren al uit bronnen rond Ziyech wisten te melden: Dat het onzin is.

Er verschenen berichten met de strekking dat de transfer naderde, maar in navolging van ons deed de Ajax-watcher van Voetbal International ook navraag en ontkracht eveneens de verhalen. ‘Ik heb informatie vanuit kamp-Ziyech dat het onzin is. Het is duidelijk dat hij graag wil, alleen hij wil gewoon permanent naar Ajax’, herhaalt hij nog maar eens. ‘Ajax wilde tot vandaag huren, maar dat kan morgen ineens anders zijn. Het is een investering en Ajax moet dat afwegen met het vele geld dat ze hebben. Tadić en Blind waren ook op leeftijd toen ze kwamen.’

Verder klonken ook de namen van Justin Kluivert, Anwar El Ghazi, Leon Bailey én dus Ocampos. Op de laatstgenoemde zou Ajax nu vol inzetten. De krant schrijft dat de buitenspeler zelf een oversta naar Ajax wel ziet zitten. Hij kan in het begin van het La Liga-seizoen immers niet rekenen op een basisplek bij Sevilla. Drie jaar geleden betaalde de Spaanse club vijftien miljoen euro voor de Argentijn, maar nu lijkt hij ietwat meer te moeten kosten. De aanvaller speelde in het verleden voor onder meer AS Monaco, Olympique Marseille en AC Milan.

Related posts