Ajax Vrouwen winnen uitduel tegen SC Heerenveen met 0-4

De Ajax Vrouwen hebben woensdagavond de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen met 0-4 gewonnen. De wedstrijd werd eerder twee keer eerder uitgeteld maar uiteindelijk mocht de ploeg van Danny Schenkel afreizen naar Friesland. Chasity Grant wist de score te open en de score werd vijf minuten voor de pauze verdubbelt door Romée Leuchter. Na de thee trof Leuchter opnieuw doel en was het Nikita Tromp, die zo’n vijf minuten voor tijd de eindstand op 0-4 bepaalde. Met de overwinning blijven de Ajax Vrouwen op de tweede plaats staan en hebben twee punten minder dan koploper FC Twente, maar hebben ook één wedstrijd minder gespeeld dan de Enschedeërs.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk; Van der Most (71. Kardinaal), Van der Gragt, Doorn, Van de Velde; Grant (66. Hoekstra), Spitse, Noordam (65. Sabajo), Pelova; Bakker, Leuchter (72. Tromp)

Related posts