Prijsvraag: Win het Ajax uitshirt!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl met grote regelmaat prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer verloten we onder de juiste inzendingen een origineel Ajax-uitshirt in een kindermaat! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: Geef antwoord op de volgende vraag: Zondag staat de thuiswedstrijd tegen FC Twente op de agenda. In het seizoen 2014-2015 won Ajax thuis met 4-2 van de Tukkers. De vraag is: Welke speler scoorde in die wedstrijd twee goals voor Ajax? 

Win dus voor jezelf of je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje dat originele Ajax uit-shirt! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! 

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar die dat fantastische shirt krijgt thuisgestuurd, aangeboden door Bouds-inn.nl Inzenden kan tot en met zondag 13 februari a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! En o ja; vergeet niet de kindermaat van het shirt er bij te vermelden. Wel zo handig mocht jij de winnaar zijn!

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: Nu de gehele Ajax collectie bij Bouds-Inn met maar liefst 30% korting via de kortingscode ajax30

Related posts