Opstellingen Ajax – Willem II

Het wordt vandaag een weerzien met oud-Ajacieden Fred Grim en Ché Nunnely. De bezoekers zeggen niet bang te zijn voor Ajax. Dat vinden wij natuurlijk mooi want we houden niet van angsthazen. Wij willen mooi voetbal zien. Steven Berghuis zal vandaag op de bank starten omdat hij zijn energie een beetje moet verdelen met het thuisfront. Hij is namelijk voor de tweede keer vader geworden. Gelukkig staat Sebastien Haller weer in de spits naast Antony en Dusan  Tadic. De wedstrijd begint om 21:00 uur en staat onder leiding van Edwin van de Graaf.

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Klaassen; Antony, Haller, Tadić

Opstelling Willem II: Wellenreuther; Owusu, Michelis, Jenssen, Köhn; Saddiki, Saglam, Roemeratoe; Nunnely, Svensson, Köhlert

Related posts