Jong Ajax start goed maar geeft de wedstrijd tegen Jong PSV weg

Jong Ajax begon vrijdagavond prima en was de eerste helft de betere ploeg. Dit spel zorgde er voor dat Ajax voor de rust op voorsprong kwam maar na de rust werd het een heel andere wedstrijd en werd helaas verloren.

Na een beetje proeven hoe men speelde wist Jong Ajax de wedstrijd in de eerste helft naar zich toe te trekken. Na twintig minuten spelen gaf Naci Ünüvar  vanuit het middenveld een perfecte boogbal op aanvoerder Youri Regeer doe de doelman van PSV makkelijk passeerde. Jong Ajax was de baas op het veld en de tegenstander had niets te vertellen. Na de thee sloeg dit echter om want aan het begin kwam Jong PSV op gelijke hoogte door een doelpunt van Nigel Thomas. Een paar minuten later ging Rio Hillen in de fout en strafte Dante Sealy dit af en Jong Ajax keek tegen een achterstand aan. Op het eind van de wedstrijd liet de defensie van Jong Ajax het na om goed in te grijpen en kon Bakayoko de eindstand op 3-1 zetten. Jong Ajax blijft door dit resultaat op drie punten staan en kunnen we zeggen dat het seizoen niet goed van start is gegaan.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie; Van der Sloot, Warmerdam, Hillen, Salah-Edinne; Fitz-Jim, Regeer, Hlynsson (71′ Martha); Van Axel Dongen (31′ Giovanni), De Waal (54′ Rasmussen), Ünüvar.

Related posts