Live PEC Zwolle – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zaterdagavond de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
PEC Zwolle – Ajax staat voor de 21ste keer op het programma en daarin won Ajax er dertien waaronder de laatste zes edities. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 0-2 overwinning voor Ajax door doelpunten van Tagliafico en Neres. PEC Zwolle is het seizoen slecht begonnen en we vinden de ploeg terug op de laatste plaats met nul punten uit drie wedstrijden. Ajax heeft inmiddels zeven punten weten te vergaren uit drie wedstrijden en staat op een tweede plaats. De laatste keer dat PEC de thuiswedstijd tegen Ajax wist te winnen was in 1988, toen werd het 4-1.

Manschot aangesteld als arbiter
Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Manschot zal worden bijgestaan door de assistent arbiters Klein Jan en De Nas. Bas Nijhuis zal zaterdagavond fungeren als VAR. Vorig seizoen floot Manschot drie wedstrijden van Ajax. Twee daarvan, de thuisduels met Sparta (4-2) en Heracles (5-0), werden gewonnen. Een uitwedstrijd tegen Willem II eindigde in een 1-1-gelijkspel. De wedstrijd in Zwolle begint zaterdag om 18:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts