Opstellingen Ajax – FC Groningen

Ajax en FC Groningen staan vandaag om 12;15 uur aan de aftrap in de Johan Cruijff Arena. Daley Blind kijkt vandaag vanaf de tribune mee aangezien hij licht geblesseerd is. Davy Klaassen start wel gewoon in de basis. Verder keert Nico Tagliafico terug in de basis en is er op het middenveld een basisplaats voor Mohammed Kudus.

Opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Jurrien Timber, Edson Alvarez, Lisandro Martinez, Nico Tagliafico, Davy Klaassen, Mohammed Kudus, Ryan Gravenberch, David Neres, Sebastien Haller, Dusan Tadic.

Opstelling FC Groningen: Padt, Van Hintum, Te Wierik, Dankerlui, Itakura, Lundqvist, Van Kaam, El Hankouri, Suslov, Da Cruz, Abraham

 

Related posts

3 Comments

 1. EugAjax

  Solide overwinning. Er staat geen maat meer op Ajax in Nederland. Toegegeven dat hebben Sar en Overmars maar goed voor elkaar.

  Wel door de financiële middelen bij elkaar gevoetbald sinds 2010. Door de gestarte revolutie van Cruijff en Bergkamp.

  Kom ik bij het onderwerp waar ik het over wil hebben. Johan zijn tweede lijfblad VI heeft een mooie blad uitgegeven. De nalatenschap van Cruijff. Een heel mooi gemaakt blad waar vooral oog is voor zijn liefde voor het voetbal en twee superclubs in het bijzonder: Ajax en FC Barcelona!

  Terecht een groot interview met Dennis Bergkamp. Maar ook Johan zijn relatie met andere grootheden uit de Ajax geschiedenis in voetlicht gebracht.

  Geen woord overigens over Jonk en zijn zielige companen. Geen woord over die zielige Bosz die maar wil propageren met dat ene gesprek die hij met Johan heeft gehad.

  Nee met echte Ajax legendes. Zoals Dennis het fantastisch verwoord in het interview. De club Ajax wordt niet gemaakt door passanten maar door echte Ajax legendes en de Ajax supporters.

  Mannen als Sjaak Swart, Rinus Michels, Piet Keizer, Johan Neeskens, Ruud Krol, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Dennis Bergkamp, Clarence Seedorf, Frank en Ronald de Boer, Edwin van de Sar en ga zo maar door….

  Zoveel legendes zoveel successen en allemaal met die brutale eigenwijze visie die onze club altijd heeft gehad.

  Ajax zal daarom toch weer wat meer aandacht moeten gaan geven aan de jeugdopleiding met veel specialisten trainers. Maar dan wel op VOETBAL gebied. Zodat die jonkies leren van de echte Ajax legendes. Dan weet je wat je structureel kan bereiken.

  Rinus Michels gaf ooit het goede voorbeeld. Ajax hou je daar aan en we blijven super veel successen aaneen rijgen.

  En nu op naar de tripple.

 2. EugAjax

  En nu op naar de tripple.

  PS: @Moosie, naast dat je totaal geen kijk op voetbal hebt is je mensenkennis al helemaal verschrikkelijk.

  Mijn moeder was namelijk geen kutwijf. Ze was en voor mij is nog steeds de meest lieve en vriendelijke moeder die je je maar kan voorstellen. Veel te goed was ze voor de wereld.

  Een vrouw die haar einde absoluut niet zo verdiend heeft. Maar zoals altijd elk nadeel heeft zijn voordeel.

  Ik weet uit ervaring hoe jij gaat lijden. De natuur zal zijn werk gaan doen. Ik wens deze ziekte niet eens aan mijn ergste vijand toe. Maar voor jou hoop ik dat iemand daarboven een uitzondering maakt. Onder het mom van een levensles.

  En bespaar je je scheldkanonnades maar want ik ga deze site niet meer lezen. Ik moest alleen even uitspreken dat ik hoop dat je gaat ervaren wat mijn moeder heeft ervaren. Alleen dat net even wat langer.

Comments are closed.