Jong Ajax speelt gelijk tegen koploper Cambuur: 1-1 (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft vrijdag een verdienstelijk gelijkspel behaald tegen koploper SC Cambuur. Na een uitstekende eerste helft leidde het nog met 1-0 dankzij een doelpunt van Naci Ünüvar maar uiteindelijk wist de club uit Friesland toch nog de gelijkmaker te scoren.

Na de domper van afgelopen week tegen FC Dordrecht kwamen de Ajacieden gebrand het veld op en dat was te merken in de eerste helft. Jong Ajax dicteerde de wedstrijd en de koploper had weinig in te brengen. Na twintig minuten wist Ünüvar de score te openen en even later had Kasanwirjo zelfs voor de 2-0 kunnen zorgen maar doelman Stevens wist redding te brengen. In de tweede helft kwam Cambuur snel op 1-1 want op een hard schot van Robert Mühren  had Scherpen geen antwoord. Het spel kantelde en Jong Ajax kwam niet meer aan combinatievoetbal van de eerste helft toe. Echter wist Cambuur ook geen potten te breken en zo eindigde het duel dus in een 1-1 gelijkspel. Aanstaande dinsdag speelt Jong Ajax een uitwedstrijd tegen FC Volendam.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Q. Timber (90. Yah), Regeer, Kasanwirjo, Douglas (56. Baas), Taylor, Warmerdam (79.Hillen) , Fitz-Jim, Hansen (Pinas), Traoré, Ünüvar (46. Martha)

Related posts