‘Overmars moet haast maken met Klaassen na ultimatum Bremen’

Ajax wordt sinds een paar dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer van Davy Klaassen. Ajax moet echter flink vaart gaan zetten achter de onderhandelingen want Werder Bremen heeft naar verluidt Ajax inmiddels een ultimatum opgelegd. De club uit de Bundesliga wil dat er donderdag een akkoord op hoofdlijnen op tafel ligt en zal anders de stekker uit de gesprekken kiezen, zo meldt de Werder-fansite DeichStube.

De transferperiode sluit pas aanstaande maandag, maar Werder wil volgens de fansite genoeg tijd hebben om nog een vervanger voor Klaassen in huis te halen. Het eerste bod van Marc Overmars van nog geen 10 miljoen euro zou door Werder zijn afgeslagen. De Duitsers betaalden twee jaar geleden nog het recordbedrag van 13,5 miljoen om Klaassen over te nemen van Everton. Met een nog tot 2022 doorlopend contract is er dus weinig motivatie voor Werder om hem voor een lager bedrag van de hand te doen. De club wordt weliswaar hard geraakt door de coronacrisis en zou de miljoenen die Klaassen op kan brengen goed kunnen gebruiken maar de club zou minimaal het aankoopbedrag terug willen vangen voor Klaassen.

Related posts