Opstellingen Ajax – RKC Waalwijk

Erik ten Hag heeft de beschikking over een volledig fitte selectie in de wedstrijd tegen RKC en kiest er voor om Martínez op de plaats van de geschorste Tagliafico te zetten. Ook Mohammed Kudus zal er vanaf het begin meedoen. De club uit Waalwijk werd tijdens een oefenpotje met 6-1 verslagen in een zo goed als lege Johan Cruijff Arena. Het stadion zal nu wel wat voller zijn maar nog niet op de F-SIDE. Dus het vuurwerk zal toch echt nu van de spelers moeten komen die onder leiding van Bas Nijhuis om 16:45 uur zullen beginnen.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Martínez; Álvarez, Promes, Kudus; Antony, Labyad, Tadic

Opstelling RKC: Lamprou; Wouters, Touba, Meulensteen, Bakari; Anita, Tahiri, Olsak; Daneels, Stokkers, Efmorfidis

Related posts