Ajax wint oefenwedstrijd tegen RKC met 6-1

Ajax heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen met 6-1 gewonnen van RKC Waalwijk. In een zo goed als lege Johan Cruijff Arena wist nieuwkomer Antony twee keer te scoren en ook Klaas-Jan Huntelaar scoorde zijn eerste twee doelpunten. Jurgen Ekkelenkamp en Lassina Traoré maakten de zes goals compleet. Voor RKC wist Van Grunsven het doel te vinden. In de 2e helft kwam er een vrij jong Ajax het veld op. Alleen Stekelenburg bleef, net zoals in de eerste helft, het doel verdedigen. Aanstaande donderdag speelt Ajax opnieuw een oefenwedstrijd en dan komt FC Utrecht naar Amsterdam.

Bekijk hier de samenvatting van deze wedstrijd

Opstelling Ajax 1e helft:
Maarten Stekelenburg, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind, Lisandro Martinez, Edson Álvarez, Ryan Gravenberch, Zakaria Labyad, Dusan Tadic, Lassina Traoré, Quincy Promes

Opstelling Ajax 2e helft:
Maarten Stekelenburg, Devyne Rensch, Jurrien Timber, Carel Eiting, Nico Tagliafico, Razvan Marin, Donny van de Beek, Jurgen Ekkelenkamp, Antony, Klaas-Jan Huntelaar, Noa Lang

Related posts