Van de Beek voor vijf jaar naar Manchester United

Donny van de Beek heeft zijn transfer te pakken en gaat de komende vijf jaar uitkomen voor Manchester United. De afgelopen dagen was er al veel beweging rondom de middenvelder die daarom ook niet bij de wedstrijdselectie zat voor de oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt.

Van de Beek maakte in 2015 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax en speelde 118 wedstrijden waarin hij 28 keer wist te scoren. Naast Manchester United hadden ook Real Madrid en Barcelona belangstelling voor de Ajacied, maar uiteindelijk is Manchester United de nieuwe werkgever geworden. De Engelse club betaalt naar verluidt zo´n 45 miljoen en Van de Beek zal een contract voor vijf jaar gaan ondertekenen. In de komende dagen moet Van de Beek gepresenteerd worden bij Manchester United.

Related posts

3 Comments

  1. De Nees

    Schijnt dat Ajax het eerste bod van 40m meteen heeft geaccepteerd. En waarom, om de speler zo nodig te pleasen? Geen club die meteen afschrikt als je ‘n beetje hoog in de boom gaat zitten. Dat meewerken aan een transfer schiet wel erg door zo, ik zie Ajax toch ook overal de hoofdprijs betalen? We worden gekke henkie voor die poeprijke clubs, die lachen zich de kloten uit de broek. We zijn geen fucking ‘made in China’.

Comments are closed.