Jong Ajax fors onderuit tegen Roda JC

Jong Ajax heeft de eerste wedstrijd van het seizoen verloren. Op sportpark de Toekomst ging de ploeg van trainer Van der Gaag hard onderuit tegen Roda JC dat uiteindelijk met een 0-4 overwinning van het veld stapte. 

Jong Ajax, dat dus sowieso al in een totaal nieuwe samenstelling speelde, had moeite om in het ritme te komen tegen een Roda dat duidelijk iets meer ervaring op de mat kon leggen. Dat resulteerde na een twintig minuten spelen in een 0-1 voorsprong door Alberg. Nadat in de tweede helft de 0-2 viel zakte het geloof bij de Ajacieden weg. Brobbey had nog de aansluitingstreffer op zijn schoen maar in de laatste tien minuten scoorde Roda nog twee keer. Op 11 september gaat Jong Ajax op bezoek bij NEC.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Van der Sloot (61. Van Gelderen), Llansana, Musampa, Douglas, Warmerdam, Martha (82. Tasci), Taylor, Giovanni (56. Brobbey), Regeer, Rasmussen

Related posts